Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
skrenuo pažnju na sebe

Baturina pao u drugi plan: Realovi skauti traže novog Kroosa i pronašli su ga u Vatrenom, opsežno će ga skautirati ove sezone

Luku Modrića od 2026. godine u veznom redu Real Madrida mogao bi naslijediti njegov imenjak Sučić, pišu Španjolci.

Luka Sučić i Luka Modrić (Foto: Marin Franov/Cropix)

Hrvatski kapetan Luka Modrić postao je legenda Real Madrida u proteklih desetak godina, a čini se kako će se hrvatski govoriti u svlačionici Kraljevskog kluba dugo poslije njegova odlaska u mirovinu.

Nakon što se nedavno pojavila vijest da je Martin Baturina na radaru skauta Reala, sad stiže informacija kako je visoko na njihovoj listi želja drugi Hrvat – Luka Sučić.

Traže novog Kroosa, a Sučić mu je sličniji od Baturine

Prioriteti su se, čini se, promijenili, a mediji skloni Real Madridu prenose kako im je potrebniji igrač Sučićeva profila jer traže nekoga tko je sličniji Toniju Kroosu, a Luka je puno bliži legendarnom Nijemcu nego Martin. Veznjak Real Sociedada trebao bi biti posljednji kotačić smjene generacija u veznom redu madridskog giganta.

Sučić je jako dobro krenuo u sezonu s novim klubom i skrenuo je pažnju skauta Kraljeva na sebe, a gol rivalu Atletico Madridu i sve veća uloga koju ima u veznom redu baskijskog kluba dodatno su podigle njegove dionice.

Glavni skaut Reala pratit će ga tijekom sezone

Glavni Realov skaut Jun Calafat nije ga primjećivao dosad, ali to više nije slučaj i planiraju ga opsežno pratiti do kraja tekuće sezone, a njegov pojačani interes znači i veću pažnju Realovih čelnih ljudi, uključujući i šefa Florentina Pereza.

Španjolski mediji kažu kako je teško moguće da će napustiti Reale Arenu već na ljeto 2025. godine, ali nastupi u tekućoj sezoni približit će ga ili udaljiti kao mogućnost za transfer u iduće dvije godine.

Camila Giorgi Kontroverzna ljepotica šokirala je mnoge kad je napustila tenis i nestala bez traga, ali sad se javila i sve objasnila divider

Michael Schumacher Michael Schumacher opet bi se mogao pojaviti u javnosti, za sve je "kriva" ljepotica iz BiH divider

Štand na stadionu u Londonu, ilustracija Ljudi zgroženi sendvičem koji je platio gotovo 14 eura: ''Zato ondje ne jedem, ali ni u kinu'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Mislite li da je Durdov već spreman za A reprezentaciju? 🤔

📸: Vojko Basic/CROPIX
Petković je protiv Monaca odigrao ratničku utakmicu. 💪🔵

📸: Damir Krajac/CROPIX
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX