Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav bi to potez bio

Modrić preporučio zvijezdu Dinama kao svog nasljednika u Realu: U igri je još jedan europski gigant

Španjolski mediji plasirali su senzacionalnu priču o preporuci Luke Modrića da njegov nasljednik na Bernabeuu bude zvijezda Dinama.

Luka Modrić (Foto: Profimedia)

Ljetni prijelazni rok tek je iza nas, ali Real Madrid u pozadini nastavlja raditi na pojačanjima za kratkotrajnu, ali i dugotrajnu budućnost Kraljevskog kluba.

Predsjednik Reala Florentino Perez svjestan je da na sportskom planu ima sjajnu momčad, a posebno je oduševljen sposobnošću kluba da nađe mlade talente koji tijekom sezona postaju velike zvijezde.

Vinicius Junior, Rodyrgo, Fede Valverde, Arda Güler samo su neka od imena koja su stigla na Bernabeu kao mladi talenti, a ondje se razvili u neke od najboljih igrača na svijetu.

Dragulj dinama kao nasljednik Modrića u Realu?

Vjerojatni odlazak Luke Modrića na kraju ove sezone, zajedno s gubitkom Tonija Kroosa, znači da Real mora gledati u smjeru veznog reda za pojačanja u bližoj budućnosti.

Prema španjolskom portalu Defensa Central, upravo je Luka Modrić taj koji je upravi Kraljevskog kluba identificirao svog dugoročnog nasljednika, a to je dragulj Dinama Martin Baturina.

Modrić je navodno poručio čelnicima kluba da ne skidaju pogled s njegova reprezentativnog suigrača. Španjolci su kao Baturinine najbolje karakteristike naveli odlično nošenje lopte u nogama, ali i njegovu viziju igre. 

Kraljevski klub ima konkurenciju

Međutim, španjolski portal tvrdi kako Real Madrid nije jedini europski velikan koji je zainteresiran za mladog Baturinu.

Navodno je Manchester United također u utrci za potpis 21-godišnjeg veznjaka, a na Old Traffordu vide ga kao idealnu nadopunu Brune Fernandesa.

Nihad Mujakić dobio crveni VIDEO Na Poljudu ošamario protivnika, a u Beogradu trpi žestoke kritike: "Da to pokuša, slomio bi kuk" divider

Jamal Musiala Problemi u Bayernu uoči Dinama, legenda kluba oplela po najboljem igraču: "Sutra bih ga zamijenio" divider

Thomas Müller Müller uoči dvoboja protiv Dinama prekinuo intervju i odjurio u bus divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Smjena na Maksimiru! ⚽️

Tko će biti novi trener Dinama?✅️
Kakva bi to igra sudbine bila da Željko Sopić naslijedi Sergeja Jakirovića u Dinamu 👀

📸Ronald Goršić/CROPIX
Možda je to bila tema razgovora između Jakira i Kompanyja nakon utakmice? Nikad nećemo saznati... ⚽

📸: CROPIX
Perišić putuje u Nizozemsku... 🇭🇷⚽️🇳🇱

📸: Cropix & Fabrizio Romano Facebook