Tenis
SPORTOVI
Tenis
postala model za donje rublje

Kontroverzna ljepotica šokirala je mnoge kad je napustila tenis i nestala bez traga, ali sad se javila i sve objasnila

Talijanka Camila Giorgi gostovala je u emisiji i objasnila svoj misteriozni nestanak. Kaže kako živi u Miamiju, a obitelj joj je u Kaliforniji.

Camila Giorgi (Foto: Afp)

Talijanska tenisačica Camila Giorgi početkom svibnja naglo je okončala sportsku karijeru, a tamošnji mediji javili su kako će se okrenuti modelingu i svojem brendu donjeg rublja. Nedugo poslije toga javili su kako je nestala bez traga, kao i cijela njezina obitelj, zbog poreznog duga.

Tu nije bio kraj njezinim problemima. Naime, vlasnik vile u Firenci u kojoj je živjela u najmu optužio ju je da je pokrala namještaj vrijedan do sto tisuća eura, a sad se pojavila u emisiji Verissimo i razjasnila kontroverze vezane za njezino ime.

Camila Giorgi Camila Giorgi (Foto: Profimedia)

Nisam bježala, smijala sam se tim glasinama

"Nije istina da sam bježala, smijala sam se glasinama koje sam pročitala. Nisam pobjegla iz Italije kako bih izbjegla plaćanje poreza. Moj odvjetnik mi je stvorio puno problema, kojih nisam bila ni svjesna dok sumnje nisu postale javne. Moja obitelj nije znala što se događa."

"Godinama sam željela napustiti tenis. Znala bih uzeti pauzu od nekoliko mjeseci, ali više nisam mogla izdržati mentalne i fizičke napore koje donosi profesionalni tenis. Sad živim u Miamiju, a obitelj mi je u Kaliforniji."

Kuća nije bila namještena, uredno sam plaćala rentu

"Nije istina da sam ukrala namještaj, kuća nije bila namještena, najamninu smo uredno plaćali, a optužbe na moj račun su smiješne", otvorila je.

Optužili su je i kako je krivotvorila COVID-potvrde.

Camila Giorgi Camila Giorgi (Foto: Afp)

"U studenom je ročište na sudu za to. Iznenađena sam, vjerovala sam toj doktorici, ubrizgala mi je injekciju i odobrila COVID-potvrdu. Kasnije sam saznala da to nije bilo cjepivo protiv korone, pa sam se morala ponovo cijepiti", dodala je.

Od tenisa je zaradila, procjenjuje se, više od šest milijuna eura, a nije aktivna od prošlog ožujka i turnira u Miamiju, u kojem sad živi. Uz tenis je gradila i karijeru modela, a zbog fotografija u donjem rublju svog brenda skupila je više od 720 tisuća pratitelja na društvenim mrežama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Mislite li da je Durdov već spreman za A reprezentaciju? 🤔

📸: Vojko Basic/CROPIX
Petković je protiv Monaca odigrao ratničku utakmicu. 💪🔵

📸: Damir Krajac/CROPIX
Najveća faca hrvatskog nogometa danas slavi. Neka mu je rođendan sretan kao dan legendarnog Goranovog dočeka nakon osvajanja Wimbledona... ✅️🇭🇷🥳
Izbornik otvoreno o kontroverznoj temi... ⚽

📸: Vlado Kos/CROPIX