Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
#koemanout

Barcini navijači traže Koemanovu glavu zbog bizarnog taktičkog poteza: "On u napadu?! Ovaj se potpuno pogubio!"

Nizozemac na klupi katalonskog giganta kraj utakmice protiv Granade dočekao je s napadačkim dvojcem Luuk de Jong – Gerard Pique.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poslije debakla od Bayerna u Ligi prvaka, nogometaši Barcelone okrenuli su se domaćim izazovima u La Ligi i na svojem travnjaku odigrali samo 1:1 protiv Granade u 5. kolu prvenstva.

Katalonci su poslije samo 85 sekundi igre već gubili 1:0 pa je Ronald Koeman naredio opću ofenzivu, ali ne Barcinim stilom od noge do noge, nego centaršutevima u šesnaesterac. Frapira podatak da je Barca zaključila utakmicu s preko 50 ubačenih visokih lopti u kazneni prostor.

gol expired Očajna Barcelona kiksala kod kuće protiv Granade: Katalonci gubili već poslije 85 sekundi, spasili se tek u 90. minuti divider

Na kraju su se morali zadovoljiti samo bodom koji su izborili u 90. minuti susreta, ali navijače katalonskog giganta više od rezultata zabrinulo je kako je njihov klub izgledao zadnjih 15 minuta. Naime, Koeman je u igru uveo Luuka de Jonga i u vrhu napada mu priključio Gerarda Piquea?! I suprotno svim Barcinim nogometnim postulatima naredio duge lopte na svoj neuobičajen napadački dvojac.

Ideja nizozemskog stratega bila je slična onoj Josea Mourinha u Chelseaju, kad je upravo protiv Barcelone pokušao preokrenuti rezultat preselivši braniča Roberta Hutha u vrh napada s Drogbom te pokušavši nešto učiniti dugim loptama na taj stasiti dvojac. Taj potez portugalskog bunkeraša tad su ismijavali mnogi navijači Barcelone nazvavši ga očajnikom, međutim sad moraju gledati vlastiti klub u sličnom stanju očaja.

gol expired Španjolski mediji "pokopali" očajnu Barcelonu: "Više ih se nitko ne boji, izgubili su poštovanje rivala" divider

Katalonci poslije četiri odigrane prvenstvene utakmice ove sezone čame na, za njih očajnom, 7. mjestu prvenstvene ljestvice, a navijači već zazivaju smjenu svojeg aktualnog trenera.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider