Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Koeman na odlasku

Španjolski mediji "pokopali" očajnu Barcelonu: "Više ih se nitko ne boji, izgubili su poštovanje rivala"

Barcelona je odigrala još jednu slabašnu utakmicu, uzevši samo bod protiv Granade na domaćem terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 5. kola španjolske La Lige Barcelona je odigrala samo 1:1 protiv Granade na domaćem terenu, razočaravši još jednom svoje navijače.

Slabašna Granada povela je već u 2. minuti susreta, dok Barcelona nije uspijevala doći do pogotka, unatoč silnim prilikama, sve do 90. minute kada je pogodio branič Ronald Araujo.

Nakon četiri kola Barcelona je trenutno sedmoplasirana momčad španjolskog prvenstva s osam bodova na kontu. Za najvećim rivalom, Real Madridom zaostaju sedam bodova, ali još uvijek nije sve izgubljeno.

Budući da imaju utakmicu manje, to nije nenadoknadiv zaostatak, ali sasvim je izgledno kako ih u utrku za rivalima neće voditi Ronald Koeman kojem se opasno zatresla stolica nakon novog, razočaravjućeg rezultata.

gol expired Napoli razbio Udinese i drži vrh Serie A bez izgubljenog boda poslije četiri kola, zabio i bivši dinamovac divider

Španjolski mediji traže promjene, a prvi na udaru je upravo nizozemski trener.

Tako je madridska Marca objavila izvještaj nakon utakmice pod naslovom "Barcelona je drama" u kojem su se raspisali kako katalonska momčad nije ni sjena "one stare Barcelone".

"Barcelone se više nitko ne boji. Rivali su izgubili poštovanje za katalonsku momčad i Granada je to jasno pokazala. Ali što je tu je, Laporta i Koeman već su to potvrdili", piše madridski list.

Na kraju su dodali da Koeman ima sreće što se već u četvrtak igra utakmica, tako da nema puno vrijeme za veće promjene.

Jürgen Kohler u uredu s magazinom Borussije Dortmund, u kojem su ga navijači izabrali za najcjenjenijeg igrača u povijesti kluba EKSKLUZIVNO Njemačka legenda o Mamićima i angažmanu u Hrvatskoj: "Dinamo i Hajduk imaju dva velika talenta" divider

"Međutim, ako ne uzmu tri boda na gostovanju kod Cadiza, budućnost nizozemskog trenera je crna".

Mundo Deportivo raspisao se o taktičkim postavkama Barcelonine igre, ali jasno napominju kako se katalonska momčad spasila pogotkom Arauja, ali nije nizozemski trener kojem su, čini se, odbrojani dani na klupi.

Katalonski Sport bio je jednako kritičan prema Koemanu koji je napravio radikalne promjene u igri Barcelone, zamjeraju mu što se okrenuo rješenjima koja nisu prikladna igri katalonske momčadi.

Kada je Granada rano povela na Camp Nou, svi su to vidjeli kao nastavak noćne more, piše Sport.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider