Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što vi mislite, tko prolazi?

Barcin čarobnjak Xavi hvali Real, ali protivnika više: ''Spektakularni su, stvoreni da osvoje Ligu prvaka''

Bliži se utakmica mjeseca i dosadašnjeg dijela 2018. godine, Real protiv PSG.

Xavi na proslavi osvajanja Lige prvaka 2015. (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Sljedeće srijede na rasporedu je prva utakmica najzvučnijeg para osmine finala Lige prvaka. Aktualni europski prvak Real Madrid dočekuje Paris St-Germain. Madriđani su u podređenom položaju s obzirom da prvu utakmicu igraju na svom terenu, a i forma im je takva da mnogi laganu prednost daju gostima iz Pariza.

Oproštaj od Kupa kralja i prvenstva (zaostatak -19 i utakmica manje od vodeće Barcelone) već u prvom mjesecu nove godine stavila je veliki pritisak na igrače Reala i trenera Zinediena Zidanea. Ždrijeb ih nakon nekoliko godina nije pomazio pa je odmah na startu nokaut faze madridski klub dobio teškog protivnika.

Da je protivnik izrazito neugodan po Real smatra i Xavi, legenda Barcelone koja kruh u veteranskim godinama zarađuje u Dohi.

''Oni su jednostavno spektakularni i stvoreni za osvajanje Lige prvaka. Ipak, nije baš za njih njajbolje što su odmah naletjeli na Real. Što se forme tiče, ipak mislim da je PSG favorit'', rekao je Xavi za Radio Monte Carlo.

Barcin omaleni čarobnjak kaže kako ovo nije par za osminu finala nego barem polufinale.

''Ni jedni ni drugi nisu imali sreže u ždrijebu. Svi znaju da Real ima pobjednički DNA, ali prije ili kasnije PSG će osvojiti Ligu prvaka. Madrid će se pokazati u najboljem svjetlu u Ligi prvaka, ali dajem prednost Parižanima'', poručio je Xavi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider