Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dinamu stižu milijuni?

Olmo se vraća u Barcu? Xavi ima velike planove s njim, ali postoji jedan problem

Dani Olmo, bivši nogometaš Dinama je već duže vrijeme na radaru Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dani Olmo, bivši nogometaš Dinama i španjolski nogometni reprezentativac je na radaru Barcelone.

Struka katalonske momčadi smatra da bi Olmo mogao biti važna karika u Xavijevoj rekonstrukciji, ali ovog ljeta ga neće moći dovesti. Klub trenutno ima neke druge prioritete, ali to ne znači da Barcelona već nije kontaktirala RB Leipzig. 

Međutim ekonomska potraživanja njemačkog bundesligaša su, trenutno, preveliki zalogaj za Katalonce. Navodno njemački bundesligaš traži čak 60 milijuna eura za bivšeg nogometaša Dinama.

Xavi ima velike planove za Olma

Olmo, koji je prve nogometne korake napravio u La Masiji, a nakon toga preselio u Zagrebu, je već neko vrijeme u kontaktu s predstavnicima katalonske momčadi. Navodno je Xavijev dolazak pojačao njegovu želju za povratkom u klub, ali je i on svjestan da ima ugovor sve do 2024. godine, što ostavlja malo prostora za neki manevar, piše španjolski AS.

gol expired VIDEO Barcelona se tajno sastala s agentom poznatog nogometaša iz Engleske: Novinari su ih razotkrili divider

To pak znači da će Barcelona čekati još jednu godinu, a onda će na ljeto pokušati dovesti Olma iz RB Leipziga. Povratkom Danija Olma momčad bi dobila još jednog dragulja u veznom redu, ali i igrača koji savršeno poznaje DNK katalonske momčadi. Upravo bi Olmo i Pedri trebali biti središnja karika katalonske momčadi.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider