Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se transfer?

VIDEO Barcelona se tajno sastala s agentom poznatog nogometaša iz Engleske: Novinari su ih razotkrili

Barcelona je već osigurala dolazak Andreasa Christensena i Francka Kessieja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Antonio Rudiger, njemački branič kojem na ljeto istječe ugovor s Chelseajem je na radaru Barcelone, tvrdi engleski Sky koji je uhvatio tajni sastanak između predstavnika Barcelone, Mateu Alemanyja i Jordi Cruyffa sa Rudigerovim agentom u jednom hotelu u Barceloni.

Nakon što su dogovorili dolazak Andreasa Christensena, danskog braniča kojem također na ljeto istječe ugovor s londonskim "Bluesima", Katalonci su "bacili oko" i na njemačkog braniča. 

Do ovog sastanka je došlo jer je čelnicima Barcelone postalo jasno da neće dogovoriti produženje ugovora sa Ronaldom Araujom, tako da su morali žurno reagirati. Sastanak se održao ove srijede u večernjim satima, nakon utakmice četvrtfinala ženske Lige prvaka između Barcelone i Real Madrida na kojoj se okupio rekordan broj gledatelja. 

Rudigerova plaća bi mogla prepreka za Barcu

Budući da na ljeto može napustiti klub sasvim besplatno, a i nije posve jasno što će se dogoditi s Chelseajem u bliskoj budućnosti, Rudiger traži novi klub. Bayern i Juventus su već ranije izrazili svoj interes, a prema određenim izvorima Real Madrid je odustao od njemačkog braniča jer traži preveliku plaću. Navodno se radi o iznosu od čak 12 milijuna eura godišnje.

Nema sumnje kako je Barcelona zainterisirana za Rudigera, ali postoji jedna velika prepreka - njegova plaća. Zbog toga je cijeli posao pod velikim upitnikom, teško da mu Joan Laporta može osigurati plaću od 12 milijuna eura...

Transferi Barcelone u ljetnom prijelaznom roku (nije potvrđeno)

  • Andreas Christensen dolazi kao slobodan igrač iz Chelseaja
  • Franck Kessie dolazi kao slobodan igrač iz Milana

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider