Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Neymar može otići, ali..."

Novi preokret u slučaju Ivana Rakitića: Barcelona PSG-u nudi trojicu igrača!

PSG je spreman prodati Neymara, no zasad konkretnu ponudu još nije dobio.

Ivan Rakitić i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema posljednjim informacijama njemačkog Bilda, Barcelona je napravila novu, vjerojatno i konačnu ponudu za brazilskog reprezentativca Neymara. Ponuda ne uključuje novac, već trojicu igrača u zamjenu za Neymara po izboru PSG-a!

Naravno, igrače između kojih PSG može birati odredila je Barcelona, a na tom popisu nema hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Barcelona je pariškom klubu ponudila četiri imena, a na njima je da izaberu tri koja žele u zamjenu za Brazilca.

Nekadašnji napad Barce: Neymar, Messi i Suarez (Foto: AFP) Barca slaže najjači napad u povijesti: Nova formacija za četiri superzvijezde i nepravda prema Rakitiću divider

Radi se o Philippeu Coutinhu, Ousmaneu Dembeleu, Samuelu Umtitiju i Nelsonu Samedu. Coutinho i Demebele je dvojac koji je na izlaznim vratima katalonskog kluba, koji je za njih platio oko 250 milijuna eura.

Osim dvojice ofenzivnih igrača, Barcelona nudi i dvojicu defenzivaca, koji bi jako dobro došli PSG-u s obzirom na odlazak Danija Alvesa i šupljikavost u sredini obrane. Sportski direktor PSG-a Leonardo otvoren je za prodaju Neymara.

gol expired Rakitić objavio fotografiju u mokroj majici, odmah se javile bivše i sadašnje zvijezde Barce divider

"Jasno je svima da Neymar želi otići, ali u nogometu se jedno kaže danas, a sutra nešto sasvim drugo. Sve je jasno, ali činjenica je da on još uvijek ima tri godine ugovora s nama. Do sada nismo dobili službenu ponudu, pa nemamo o čemu razgovarati. Imali smo površni razgovor s Barcelonom. Neymar može otići iz PSG-a ako se pojavi ponuda koja zadovoljava obje strane."

Recimo i da se Neymar nije pojavio na prvom danu priprema PSG-a te da istovremeno uživa na obalama Brazila i ne kani se tako brzo vratiti u Francusku. Večeras će gostovati na jednoj brazilskoj televiziji te će progovoriti o optužbama za silovanje, ali i svojoj nogometnoj situaciji.

Barcelona (Foto: AFP) Brutalna ponuda Barcelone za Neymara: Nude Rakitića i još tri zvijezde! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider