Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stižu na Bernabeu

Već im se puši iz ušiju: Barca sprema novo neugodno iznenađenje za Real

Procurila je informacija o najnovijem dresu Barcelone za sljedeću sezonu…

Lionel Messi u akciji na utakmici Barcelone i Real Madrida (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Barcelona sljedeće sezone prvi put u povijesti neće istrčati na megdan Realu na Santiago Bernabeuu u svojem tradicionalnom plavo-crvenom dresu.

Nakon što ga posljednjih godina gotovo redovito pljuskaju na njegovu stadionu, Katalonci pripremaju još jedno neugodno iznenađenje za najvećeg rivala.

Barca na Santiago Bernabeu dolazi u katalonskim bojama

Katalonski Sport piše da će Barcelona igrati u Madridu u četvrtom dresu, koji će biti žute boje sa četiri ukošene crvene pruge na prsima.

Dizajn dresa inspiriran je katalonskom zastavom koju Katalonci nazivaju senyera. Nije teško predvidjeti da se neće baš svidjeti Madriđanima i Kastiljancima.

ŽDRIJEB Lige prvaka: Izvučeni parovi četvrtfinala i polufinala, čekaju nas spektakli Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka (Foto: AFP) Ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka (Foto: AFP) Igrači Juventusa slave pobjedu (Foto: AFP) +1 Slavlje igrača Ajaxa (Foto: AFP)

Barca bi u tom dresu trebala igrati sve jače utakmice u sezoni.
Ranije je procurilo da će prvi dres Barcelone biti po uzoru na dres hrvatske reprezentacije, samo s plavim i crvenim kvadratima.

Barca sa "šahovnicom"

Taj je avangardni dres izazvao popriličnu buru među Barcinim navijačima. Nekima se nije svidjelo novo izdanje prvog dresa o odustajanje od tradicionalnih pruga, dok su drugi zadovoljni promjenom.

Čekaju se reakcije navijača na najnoviji četvrti dres. U svakom slučaju u Barceloni i Nikeu se nadaju da će se dresovi u novom dizajnu jako dobro prodavati.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider