Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ni coutinha, ni griezmanna

Barca otvorila karte: Četiri igrača koja će loviti već ove zime!

Ako je za vjerovati španjolskim medijima, Barcelona je privremeno odustala od Coutinha i Griezmanna, ali će u zimskom prijelaznom roku pokušati pregovarati s čak četvoricom igrača.

Suarez, Messi i Paulinho slave pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Trener španjolskog nogometnog prvoligaša Barcelone Ernesto Valverde otkrio je listu želja u zimskom prijelaznom roku.

Premda se nagađalo kako će Barca pokušati angažirati Philippea Coutinha i Antoinea Griezmanna, po svemu sudeći neće biti ništa od ovih transfera. Barem ne ove zime, jer Barcin strateg želi igrače koji bi mogli zaigrati u nastavku Lige prvaka.

To za sada eliminira Coutinha i Griezmanna koji su u elitnom natjecanju 'Starog kontinenta' igrali za Liverpool i Atletico Madrid.

Španjolski mediji su otkrili četiri igrača koje su moguće mete. Prvo ime na listi je vezni igrač Lyona Nabil Fekir (24) koji ove sezone igra sjajno. U 22 nastupa u dresu 'lavova' zabio je 15 golova. Spominje se i vezni igrač Gremia Arthur Melo (21) koji je prošao sve uzraste brazilske reprezentacije, a bio je i među kandidatima za nastup u dresu seniorske vrste u posljednje dvije utakmice u kvalifikacijama za SP 2018. Mladog Brazilca lovi i Real Madrid, no Barca je spremna platiti čak 50 milijuna eura.

Na radaru Barcerlina trenera je i veznjak Arsenala Mesut Ozil (29), te veznjak Schalkea Leon Goretzka (22). Goretzku traže i engleski velikani Arsenal i Tottenham i gotovo je sigurno kako će u siječnju napustiti Gelsenkirchen. Goretzki naime, na koncu sezone završava ugovor i Schalke ga mora prodati ove zime ukoliko želi nešto zaraditi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider