Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fair-play 0 bodova

Barcelona grebe po dnu: Očajni Busquets nesportski prekinuo zadnji napad Cadiza i razbjesnio navijače

Cadiz i Barcelona odigrali su bez golova u 6. kolu La Lige, a jutro poslije utakmice javnost bruji o nesportskom potezu najiskusnijeg igrača Katalonaca

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Blaugrana je još jednom razočarala svoje navijače odigravši bez golova 0:0 u 6. kolu Primere poslije Cadiza, a više od još jednog rezultatskog kiksa bole ih trikovi kojima se njihovi najiskusniji igrači poput Sergija Busquetsa moraju služiti protiv ovakvih suparnika.

Ne samo da su prosuli bodove protiv Cadiza, nego su u sučevom vremenu morali spašavati i taj jedan. Naime, kraj utakmice dočekali su s igračem manje jer je Frenkie de Jong pola sata uoči kraja susreta morao pod tuš zbog drugog žutog kartona.

gol expired Raspad sistema: Madridski mediji se rugaju Barceloni, Pique javno napao Koemana koji ne želi dati ostavku divider

Cadiz je u 95. minuti krenuo u kontru i bio u izglednoj prilici za zabiti, međutim na travnjaku su se pojavile dvije lopte. Glavni sudac Del Cero to nije primijetio pa nije prekinuo igru pa je to umjesto njega učinio Sergio Busquets. Iskusni veznjak napucao je drugu loptu i pogodio igrača Cadiza koji se spremao centrirati u šesnaesterac.

Navijači su poludjeli od bijesa, a Busquets je dobio zasluženi žuti karton i jednako zasluženu salvu uvreda za svoj nesportski potez.

Busquetsov potez pogledajte OVDJE.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider