Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
oba kluba protiv, ali...

Visoke tenzije u Španjolskoj: Barcelona će odbiti igrati El Clasico u Madridu

Oba kluba su protiv zamjene domaćinstva El Clasica, ali svaki na svoj način. Na kraju ipak ne odlučuju oni...

Camp Nou (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prvi ovosezonski El Clasico približava se u napetoj atmosferi. Utakmica je na rasporedu 26. listopada u Barceloni, ali nakon nasilnih prosvjeda koji su izbili u Kataloniji, razmišlja se o zamjeni domaćinstva.

La Liga je predložila takav potez, ali čini se da to neće proći bez potresa. Katalonski Sport piše da će Barcelona odbiti igrati El Clasico u Madridu te da će svoju odluku o protivljenju zamjeni domaćinstva uskoro i službeno objaviti. Mundo Deportivo dodaje da "ni pod kojim uvjetima" neće pristati na zamjenu.

gol expired Pala konačna odluka gdje će Vatreni igrati odlučujuću utakmicu protiv Slovačke za plasman na Euro! divider

Madridska Marca piše da se sa zamjenom ne slaže ni Real, koji pak zagovara odgodu utakmice ako sigurnosna situacija ne bude zadovoljavajuća. 

Međutim, o tome u konačnici ne odlučuju klubovi, nego tročlano povjerenstvo koje se sastoji od predstavnika La Lige, Saveza i jednog nezavisnog člana.

Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mandžukić se ponovno ujedinjuje s omiljenim trenerom? Njihova suradnja u Juventusu bila je sjajna divider

S obzirom da je La Liga predložila zamjenu, pretpostavlja se da će jedan glas, onaj predstavnika La Lige Pabla Mayora, gotovo sigurno otići u korist zamjene domaćinstva. Vidjet ćemo što će reći Carmen Perez iz Saveza i nezavisni član Lucas Osorio.

Konačna odluka bit će poznata 22. listopada, četiri dana prije utakmice, a klubovi do ponedjeljka podnijeti svoju argumentaciju protiv zamjene domaćinstva. 

gol expired Bivši Rebićev poslodavac likuje zbog njegove lošije situacije u Milanu: "Kockao je i izgubio" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider