Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"neće mu biti lakše"

Bivši Rebićev poslodavac likuje zbog njegove lošije situacije u Milanu: "Kockao je i izgubio"

Ante Rebić ne dobiva previše prilika u prvoj momčadi Milana, no dolaskom novog trenera možda će se i to promijeniti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik frankfurtskog nogometnog kluba Eintrachta Wolfgang Steubing nije imao lijepih riječi za hrvatskog reprezentativca Antu Rebića, koji proživljava teže trenutke u klupskoj karijeri nakon napuštanja bundesligaškog kluba.

Nakon što je tri sezone bio jedan od ključnih igrača Eintrachta, s kojim je osvojio DFB Pokal i igrao polufinale Europske lige, Rebić je odlučio napustiti redove njemačkog kluba i otići u redove talijanskog velikana Milana, koji je u fazi reizgradnje. Tamo za sada ne dobiva previše prilika, a predsjednik Eintrachta zbog toga gotovo pa likuje.

Barcelona - Real Madrid (Foto: AFP) U Kataloniji opet vrije: La Liga El Clasico prebacuje iz Barcelone u Madrid divider

"Iskreno, ne znam što bih rekao. Želio je otići. U suprotnom bi bio jedini od trojice naših napadača koji je ostao (Jović i Haller otišli). Sada sjedi na klupi. Kockao se i već sada izgubio, a ništa lakša vremena nisu pred njim", rekao je predsjednik Eintrachta.

Rebić je u svojoj prvoj sezoni u Milanu dobio priliku u svega tri utakmice u svim natjecanjima - ukupno 63 minute. Ove sezone upisao je tri pogotka, sva tri u DFB Pokalu protiv niželigaša dok je još igrao za Eintracht na početku sezone.

gol expired Pala konačna odluka gdje će Vatreni igrati odlučujuću utakmicu protiv Slovačke za plasman na Euro! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider