Predsjednik frankfurtskog nogometnog kluba Eintrachta Wolfgang Steubing nije imao lijepih riječi za hrvatskog reprezentativca Antu Rebića, koji proživljava teže trenutke u klupskoj karijeri nakon napuštanja bundesligaškog kluba.

Nakon što je tri sezone bio jedan od ključnih igrača Eintrachta, s kojim je osvojio DFB Pokal i igrao polufinale Europske lige, Rebić je odlučio napustiti redove njemačkog kluba i otići u redove talijanskog velikana Milana, koji je u fazi reizgradnje. Tamo za sada ne dobiva previše prilika, a predsjednik Eintrachta zbog toga gotovo pa likuje.

"Iskreno, ne znam što bih rekao. Želio je otići. U suprotnom bi bio jedini od trojice naših napadača koji je ostao (Jović i Haller otišli). Sada sjedi na klupi. Kockao se i već sada izgubio, a ništa lakša vremena nisu pred njim", rekao je predsjednik Eintrachta.

Rebić je u svojoj prvoj sezoni u Milanu dobio priliku u svega tri utakmice u svim natjecanjima - ukupno 63 minute. Ove sezone upisao je tri pogotka, sva tri u DFB Pokalu protiv niželigaša dok je još igrao za Eintracht na početku sezone.