Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Plan za povratak

Barcelona bacila bombu: Katalonija na nogama, čeka se Messijev odgovor

Čelnik Barcelone otkrio je da je moguć povratak Lionela Messija u katalonski klub…

Lionel Messi s trofejom Svjetskog prvenstva pokraj svoje replike (Foto: Afp)

"U kontaktu smo s Messijem i voljeli bismo da se vrati", priznao je potpredsjednik Barcelone Rafael Yuste i pokrenuo lavinu oduševljenja u Kataloniji.

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo Ovo je bolesno: Pogledajte koliku lovu Saudijci nude Messiju, Ronaldo će se pojesti od ljubomore! divider

Yuste je to rekao tijekom najave novog izdanja međunarodnog turnira na kojem sudjeluju sve Barcelonine akademije razasute diljem svijeta, a koji Katalonci ambiciozno nazivaju Svjetskim prvenstvom Barcinih akademija.

"Leo i njegova obitelj znaju koliko ih volimo. Sudjelovao sam u onim pregovorima koji nisu urodili plodom. Nosim taj trn u sebi. Naravno da bih volio da se vrati, a siguran sam i da mnogi obožavatelji dijele moje mišljenje. Vjerujem da istinske životne priče moraju dobro završiti i zato imamo kontakte s Messijem", kazao je Barcin potpredsjednik.

Barcelona priznala da želi vratiti Messija

Yuste je na konferenciji za novinare proširio svoje argumente.

"Mislim da je to najprirodnija stvar. Kada ste zaljubljeni u neku osobu, moguće je izgubiti kontakt, ali želite nastaviti biti zaljubljeni. Mislim da je Leo također zaljubljen u Barcu i grad Barcelonu. Mislim da je sudbina ta koja će nam omogućiti njegov povratak", kazao Yuste i upozorio da ne želi upadati u probleme s PSG-om jer Messi i dalje njegov igrač.

Potvrdio je da će stupiti u kontakt s La Liga i njezinim čelnikom Javierom Tebasom kako bi riješili zagonetku.

Mario Vušković Mario Vušković se prvi put oglasio nakon šokantne presude: "Neću dati da me ovo slomi" divider

"Preostala su dva mjeseca u kojima možemo procijeniti izvedivost projekta, proračun i plan prihoda. Ako se ispune uvjeti, prije svih da se Leo želi vratiti, to će biti ostvarivo."
Yuste podcrtava:

„Poznato je da je već bilo nekih razgovora. Predsjednik Laporta našao se s Jorgeom, Leovim ocem. Postoji dobar odnos. Još nema konkretnog plana, ali ako sudbina bude tako htjela, to će se ostvariti. Sada mi je teško govoriti o Leu jer ne želim da PSG krivo protumači moje riječi", zaključio je Yuste.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider