Barcelona za sljedeću sezonu u svoje redove želi dovesti Miralema Pjanića iz Juventusa, a pregovori su vrlo ozbiljni i već u naprednoj fazi.

Barcelona i Juventus pregovaraju o razmjeni dvaju igrača. Iz Torina bi s Pjanićem trebao stići Mattia De Sciglio, dok bi u suprotnom smjeru sigurno otišli Jean-Clair Todibo i još jedan veznjak.

Kako piše katalonski Sport, Barca bi htjela da to bude Ivan Rakitić. Ponavljaju da Raketa ne želi otići iz Barcelone; požalio se i da ga tretiraju ''kao vreću krumpira'', ali čelnike Barcelone, čini se, to baš i ne zanima i žele ga, pomalo i na silu, ubaciti u razmjenu.

Juventus je prema Sportu isprva želio mlađeg Arthura, ali Brazilac se nije dao nagovoriti. U kombinacijama je i Arturo Vidal, igrač u sličnoj situaciji kao Rakitić – s jednom godinom ugovora koju planira odraditi do kraja, bez obzira na nezadovoljstvo i možebitnu malu minutažu.

Tako je Barcin izbor pao na Rakitića, vidjet ćemo hoće li im plan proći. Kako piše Sport, pregovori su u poodmakloj fazi, ali još ništa nije sigurno…