Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Svaki dan, svaki sat"

Barca čestitala Realu, Ancelotti simpatično napao Modrića, a Marca poručuje: "Luka je tata, Gavi i Nico moraju još mnogo učiti"

Madridski mediji na sva usta hvale hrvatskog kapetana Luka Modriću...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je preko društvenih mreža čestitala Real Madridu na osvojenom naslovu španjolskog Superkupa na tri jezika – katalonskom, španjolskom i engleskom, a madridski mediji na sva usta hvale hrvatskog kapetana Luka Modriću, koji je u pobjedi Reala od 2:0 protiv Athletica u Rijadu postigao sjajan prvi pogodak i odigrao još jednu odličnu utakmicu. 

"Modrić, svaki dan, svaki sat", jedan je od naslova u Marci, u hvalospjevnom tekstu u kojem se Modrićeva lakoća igranja uspoređuje s Federerovim najboljim danima u teniskoj karijeri, kada je pobjeđivao suparnike, a da se nije ni oznojio.

Ancelotti simpatično napao Modrića

"Modrić je tata, Gavi i Nico moraju još mnogo učiti", naslov je koji šalju poruku mladim asovima Barcelone. 

Društvene mreže prepune su ilustracija s Modrićem kojem se stavlja kraljevska kruna na glavu ili ga se proglašava čarobnjakom Kraljevskog kluba, koji uvijek ima još jednu skrivenu kartu u špilu.

gol expired Ancelotti otkrio: "Luka Modrić ima doživotni ugovor u Real Madridu!" divider

Hrvat je proglašen MVP-ijem finala. Simpatična sekvenca dogodila se nakon što je primio trofej u ruke. Carlo Ancelotti napravio je ljutitu facu i u šali mu je prigovorio da nije dodao loptu na vrijeme u nekoj situaciji, a Modrić je širio ruke i gestikulirao; "Ah, samo sam tri lopte prodao."

Na kraju su obojica pukla u smijeh i zagrlili se. Hrvatski kapetan je na press-konferenciji bio glavna zvijezda. Među ostalim, kazao je da ima želju da produlji ugovor za još jednu sezonu.

"Nikad se ne umorim od pobjeda. Ovaj klub nas je naučio da je jako važno pobjeđivati. Svaka pobjeda u Realu je nešto jako veliko. Jako smo sretni zbog trofeja, ali nismo ništa napravili. Na pola smo sezone i moramo nastaviti pobjeđivati. Nadam se da ćemo osvojiti još trofeja", kazao je Modrić, koji u 37. godini života igra nogomet skoro kao u najboljim danima.

Modrić o produljenju s Realom: "Siguran sam da ćemo se dogovoriti"

"Puno se priča o godinama u nogometu. Ja uživam na terenu kao nikad prije, ali sada još više, jer ne znaš koliko ćeš izdržati na ovoj razini. Trudim se nastaviti igrati dobro jer za mene nema ništa bolje od toga da sam igrač Reala. Ne volim pričati o sebi, ali osjećam se jako dobro."

gol expired VIDEO Golman Real Madrida žicao Modrića dres u kojem je srušio povijesni rekord divider

Hoće li uskoro staviti potpis na produljenje ugovora? Kakva je situacija?

"Uvijek sam u dobrim odnosima s klubom i siguran sam da ćemo se dogovoriti. Nikada mi nije trebalo više od dvije minute da postignemo dogovor o produljenju. Moja želja je poznata i siguran sam da to želi i klub."

Koliko mu znači Carlo Ancelotti?

"Mnogo znači u mojoj karijeri, zbog toga kakav je kao osoba i kao trener. Impresivan je njegov način življenja i vođenja momčadi. Otkako je stigao dao mi je puno samopouzdanja i ulio je puno vjere u mene. Kad imaš nekoga takvog iza sebe, stvari se razvijaju same od sebe", zaključio je Modrić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider