Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vezni red nikad gori

Bale opet stvara urnebes, Real na udaru kritika: Ancelotti ponizio Hazarda, Velšanin puca od smijeha

Real Madrid izgubio je od Athletica u Kupu kralja, a Gareth Bale najdraža je meta španjolskih medija čak i kada sjedi na klupi…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Realu posljednjih godina nikako ne ide u Kupu kralja. Opet je ispao u relativno ranoj fazi i time je izgubio teoretsku mogućnost da osvoji trostruku krunu. Athletic je sinoć srušio Madriđane u četvrtfinalu golom Alexa Berenguera u 89. minuti.

Real je odigrao loše, pa ne čudi što su recenzije kritički nastrojene. Marca piše da je to bila najgora utakmica u dugo vremena za vezni red Real Madrida, koji je sačinjavala čuvena trojka Kroos – Casemiro – Modrić.

Vezni red Reala podbacio

„Izgledali su kao da su igrali protiv Brazila. Neprecizno i bez ritma, podlegli su Athleticovom naguravanju i izgubili više lopti nego ikad. Ancelotti je napravio ono što nikada ne radi. Izveo je Kroosa u posljednjih 15 minuta“, piše Marca i opisuje Modrićev učinak.

gol expired Pobjeda u Super Bowlu ili seks za Valentinovo? Evo što su odgovorili Amerikanci i Amerikanke divider

„Luka je nešto bolje odigrao u drugim dijelu. Dobio je žuti karton jer je kasnio u duelu s Muniainom. Bio je jako dobro pokriven i nije previše sudjelovao u građenju igre, iako je bio jedan od rijetkih koji je pokušavao donijeti loptu iz pozadine.“

Naravno da bez kritički nota nije mogao proći ni Carlo Ancelotti, kojem se najviše zamjera što je dugo na klupi držao Viniciusa, kojeg je uveo tek u 60. minuti. Marca ističe da Real izgleda obezglavljeno i neopasno bez Karima Benzeme, a kada nema ni Viniciusa, taj je dojam još upečatljiviji.

Bale prasnuo u smijeh 

Kada Real izgubi, po staroj navadi traže se krivci. Madridski mediji isuču puške i rešetaju. Gareth Bale najdraža im je meta. Čak i kada sjedi na klupi, Velšanin je protagonist. Opet je uspio naljutiti Madridiste.

Kamere El Chiringuita uhvatile su sekvencu kako se glasno smije kada se Eden Hazard vraćao na klupu nakon dugog zagrijavanja.

Belgijac se pošteno uznojio, no Ancelotti je ipak odlučio da u završnici ne uvede igrača koji je plaćen 120 milijuna eura i očekivalo se da postane nova Realova superzvijezda, a sada se pretvorio u rezervu koja mora trpjeti ovakva poniženja.

gol expired VIDEO Modrić je ovim potezom razbjesnio navijače: Ustali su i krenuli prema njemu divider

Kada se Hazard s trpkim izrazom lica vraćao na svoje mjesto na klupi i usput pozdravljao suigrače, Bale je prasnuo u smijeh, a Hazard je uzvratio na zezanciju sugestivnim grimasama. Ponašanje koje nije dobro primljeno u trenutku kada Realu ne ide dobro na travnjaku. 

Baleova situacija i dalje je vrlo osjetljiva. Za Real nije igrao od 28. kolovoza, a ugovor mu istječe u lipnju.

Ljutiti Ancelotti

Ancelotti tvrdi da Velšanin nije u kazni.

„Nemam što reći. Nema kažnjenih. Nisu igrali ni Ceballos, Vallejo... Oni su svi u istoj situaciji. Morate biti pošteni", ljutito je odgovarao talijanski stručnjak na novinarska pitanja.

Kako stvari stoje, pitanje je kada će i hoće li uopće Bale dobiti šansu da odigrao pokoju utakmicu do kraja sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider