Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"veliko pitanje"

Bale kritizirao Realove navijače i opisao kako se osjeća kada mu zvižde: "Ne razumijem to"

Bale je progovorio o ljubavi prema golfu i turbulentnom odnosu s Realovim navijačima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Napeti odnosi Garetha Balea i navijača Real Madrida traju već neko vrijeme, a točku usijanja dotaknuli su nakon što se Velšanin fotografirao sa zastavom s natpisom: ''Wales. Golf. Madrid. In that order.''

Poznata je Baleova ljubav prema golfu, pa je već postao poznato ime i u golferskim krugovima. Bio je tako gost podcasta Erika Andersa Langa, vlasnika popularnog YouTube kanala o golfu.

Tamo se Bale, osim ljubavi prema tom sportu, dotaknuo i odnosa s Realovim navijačima, koje je kritizirao zbog njihovih postupaka.

gol expired Automobil od 1000 "konja": Ferrarijeva strijela projurila ulicama Monte Carla divider

''Svaka utakmica donosi puno pritiska. Ako ne igraš dobro, stižu kritike. 80.000 ljudi zviždalo mi je jer nisam dobro odigrao. To nije dobro, dogodilo se to nekoliko puta. 'Što je ovo', zapitao sam se prvi put kada se to dogodilo. To nije lijepo i ne pomaže samopouzdanju", rekao je.

"Zašto to rade? To je veliko pitanje i ne razumijem to. Ako ti ne ide, očekuješ da navijači stanu iza tebe i pomognu ti da ti krene bolje jer to i njih usrećuje", nastavio je.

gol expired Ovako izgleda Messi željan nogometa: Vratio se na teren i eksplodirao divider

"Ali čini se da je obrnuto, kada ti zvižde osjećaš se još gore. Gubiš samopouzdanje i igraš lošije, a oni su još ljući. Možda sam promašio dobru priliku, samopouzdanje je palo, a zvižduci ga još sruše. Gol izgleda sve manji i manji", zaključio je.

Bale smatra i da mu golf pomaže u nogometu.

"Čini me mentalno svježim jer kad igraš nogomet, dođeš doma i gledaš nogomet, slušaš druge kako pričaju o nogometu - bude toga malo previše. Sigurno može stvoriti psihološke probleme. Volim igrati golf, a bonus je što se maknem od svega, maknem se od nogometa", rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider