Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pokušao se "oprati", ali...

Video koji kompromitira zvijezdu Reala: Ovo je prešutio o spornoj zastavi

Garethu Baleu u Madridu već neko vrijeme nogomet nije u prvom planu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najbolji velški nogometaš Gareth Bale već dulje vrijeme ne pruža u Real Madridu onakve igre kakve se od njega očekuju i kakve se podrazumijevaju od najplaćenijeg igrača u svlačionici Kraljevskog kluba.

Otkako je Cristiano Ronaldo napustio Real, Bale je taj koji zarađuje najviše (prije pandemije koronavirusa njegova je godišnja plaća bila 17 milijuna eura).

"Uzet ću milijune i igrati golf"

Ne samo da su mu igre u dobrom dijelu bile ispod te razine nego je često bio van stroja, slijedom čega su Španjolci otkrili kako da mu je velika strast golf. U jednom trenutku trzavice su prerasle u otvoreni sukob pa je Bale poručio:

"Ne želite me više? Nema problema. Uzet ću još 51 milijun eura u preostale tri godine ugovora i usput igrati golf."

Reprezentacija je pak bila druga priča, s guštom se je odazivao na sve utakmice Walesa gdje je dao svoj doprinos u plasmanu na Europsko prvenstvo. Wales je završio drugi u skupini E, iza Hrvatske, a pobjedu s kojom su se kvalificirali ostvarili su u posljednjem kolu na domaćem terenu protiv Mađarske.

Poslije te utakmice pojavila se fotografija koja je razbjesnila sve u Real Madridu, od čelnika do navijača. Naime, Bale i suigrači su se fotografirali iza zastave na kojoj je pisalo "Wales. Golf. Madrid. In that order".

Pokušao se "oprati", ali...

Te riječi zapravo su oslikavale hijerarhiju u Baleovoj glavi, gdje su i reprezentacija i igranje golfa imale prednost naspram kluba koji ga masno plaća.

Baleovo obrazloženje za ovakav potez nije baš bilo suvislo. Između ostalog je rekao kako "nije imao pojma o čemu se radi" i da mu je žao.

Međutim sada se, pola godine kasnije, pojavio video koji ga kompromitira. Ovdje se jasno vidi da je Bale itekako znao s kojom se zastavom fotografira jer video prikazuje reakciju njega i suigrača kad su spornu zastavu vidjeli u publici. Prasnuli su u smijeh, a nekoliko trenutaka kasnije nastala je fotografija koja je izazvala lavinu komentara.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider