Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ipak rastanak

Badelj napušta Fiorentinu: Nije u pitanju novac, kažu u Firenci i žale za kapetanom

Milan Badelj odlučio je napustiti Fiorentinu nakon četiri sezone.

Galerija Milan Badelj (Foto: AFP) Milan Badelj nakon prve pobjede Fiorentine nakon Astorijeve smrti (Foto: AFP) Milan Badelj u borbi za loptu (Foto: AFP) +2 Milan Badelj i Davide Astori (Foto: AFP)

Nakon četiri sezone i preko stotinu utakmicu u ljubičastom dresu, Milan Badelj odlučio je karijeru nastaviti drugdje. Nakon tragične smrti kapetana Davidea Astorija upravo je 29-godišnji Zagrepčanin dobio veliku čast naslijediti omiljenog kapetana, a to dovoljno govori koliko ga cijene u Fiorentini.

Dokaz tome je i ponuda koju su predstavili prije nekoliko dana. Ugovor mu je istekao, ali Viole su ga pokušale zadržati ''doživotnim ugovorom''.

''Ponudili smo Badelju da završi karijeru u Firenci četverogodišnjim ugovorom u kojem je izdašna ponuda s naše strane'', rekao je jedan od Fiorentinih direktora Pantaleo Corvino, prenosi Corriere dello Sport.

Badelj je to klubu priopćio prije odlaska na pripreme reprezentacije, a naš nogometaš nije komentirati odlazi li ili ostaje u Fiorentini.

''Ponovio je ono što smo i prije znali, da želi novi izazov. To je bit njegove odluke, a ne novac'', dodao je Corvino.

Talijanski mediji kao moguće nove destinacije spominju Milan i Lazio. Navodno su igri još i neki engleski klubovi, a donedavno se spominjala i Sevilla na čijoj je klupi sjedio Vicenzo Montella, Badeljov bivši šef iz Fiorentine koji je u međuvremenu dobio otkaz.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider