Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostani ti tu

Austrijski mediji: "Hrvatski dragulj neće u Real Madrid ove zime, uskoro ga čekaju puno veće stvari"

Hrvatski reprezentativac U-21 i napadač Salzbuga Roko Šimić već je neko vrijeme zanimljiv Real Madridu, ali Austrijanci tvrde kako nema šanse da ode.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vijest kako je Kraljevski klub zainteresiran za Roka Šimića mogli ste pročitati na gol.hr-u jučer, a ona je razumljivo bila zanimljiva i austrijskim medijima, međutim oni tvrde kako od svega vjerojatno neće biti ništa.

Real Madrid navodno vrlo intenzivno prati razvoj sina legende Vatrenih Darija Šimića, a njegovih šest golova u devet utakmica za Liefering uvjerilo ih je kako su na pravom tragu. Navodno bi ga željeli već ovu zimu kako bi ga priključili drugoj momčadi Castilli, koja traga za napadačem.

gol expired Mladi "demolirali" Azerbajdžan u prvom dijelu: Sin legendarnog Vatrenog postigao hat-trick za 35 minuta! divider

Svjesni su kako to neće biti lak zadatak s obzirom na to da ga je Red Bull Salzburg doveo tek ljetos i platio 4.000.000 eura Lokomotivi, međutim nadaju se kako bi Luka Modrić mogao iskoristiti svoje dobre odnose s njegovim ocem.

Austrijanci nisu uvjereni ni da će to biti dovoljno, jer Red Bull ima ozbiljne planove za Roka već sljedeće sezone. Iako Šimić najmlađi zasad još nije debitirao za prvu momčad "bikova“, uskoro bi ga trebao dočekati jer aktualne napadačke zvijezde prve momčadi Karim Adeyemi i Benjamin Šeško imaju more ponuda i teško će dočekati više od još jedne zime u Salzburgu.

gol expired Real bacio oči na "hrvatskog Haalanda", a njegovi reagirali novim ugovorom, iako je stari potpisao prije samo četiri mjeseca divider

Prvi sljedeći u redu je upravo Roko i austrijski mediji nagađaju kako će već dogodine igrati u prvih 11 ili biti među zamjenama te kako mu se u Mozartovom gradu uskoro spremaju puno veći izazovi od onih koje nude niži rangovi španjolskog nogometa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider