Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velika bitka

Ofenziva Španjolaca kvari engleske planove: Slažu sjajnu momčad u kojoj žele i Danija Olma

Dinamovac Dani Olmo na stolu ima nekoliko kvalitetnih ponuda, a kao najizglednija destinacija izgleda Tottenham. Međutim, u cijelu priču mogao bi se uključiti još jedan velikan.

Dani Olmo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kako prenosi Mundo Deportivo, 21-godišnji Dani Olmo može birati u kojoj ligi želi nastaviti karijeru. Traže ga neki od ponajboljih europskih klubova, među kojima je i španjolski Atletico Madrid, koji je spreman ući u utrku za njegov potpis.

Diego Simeone volio bi vidjeti veznjaka Dinama u svojim redovima, koji bi došao kao zamjena za eventualni odlazak Angela Corree ili Vitola. Njima su navodno dani na Wanda Metropolitano odbrojani zbog neredovitih nastupa.

Dani Olmo s trofejem (Foto: AFP) Dani Olmo najbliži Londonu, no u igri su i oba Manchestera: Odluka pada uskoro divider

Olma se smatra mogućim pojačanjem za Atleticov remont za iduću sezonu. Njegove osobine savršeno odgovaraju onom što Atletico traži, a koji neće imati ništa manje ambicije nego posljednjih sezona. U Madridu, također, Olma vide kao odličnog partnera uz novopridošlu zvijezdu Joaoa Felixa.

Mladi je Španjolac odradio fantastičnu sezonu s Dinamom, ali nakon nedavnog Europskog prvenstva U21 u kojem je uzeo zlato s reprezentacijom i na kojem je proglašen najboljim igračem finala, interes za njega je naglo porastao.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider