Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rekordan transfer iz hnl-a

Dani Olmo najbliži Londonu, no u igri su i oba Manchestera: Odluka pada uskoro

Dani Olmo uskoro bi mogao napustiti Dinamo i preseliti se na Otok.

Dani Olmo s trofejem (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Prema pisanju španjolskih, ali i engleskih medija, Dani Olmo na izlaznim je vratima Dinama. Očekuje se da će možda već do kraja ovog tjedna postati novi igrač Tottenhama, osim ako Manchester United ne pokvari te planove izdašnijom financijskom ponudom.

Katalonski Mundo Deportivo piše da su pregovori između Dinama i Tottenhama u završnoj fazi te da će londonski klub, koji je tijekom povijesti vrlo često poslovao s hrvatskim prvakom, platiti 25 milijuna eura za usluge najboljeg igrača finala nedavno završenog Europskog prvenstva do 21 godine.

Slavlje Španjolske (Foto: AFP) Počeo kao zamjena, završio kao heroj: Olmo u najboljoj momčadi U-21 Eura divider

Planove Tottenhama može pokvariti Manchester United, koji je, kako prenosi nekoliko engleskih medija, spreman ponuditi oko 40 milijuna eura. Na nekim mjestima se spominje i interes Manchester Cityja, na čijoj klupi sjedi Katalonac Pep Guardiola.

Podsjetimo, Olmo je produkt Barcelonine omladinske škole, u kojoj je proveo od 2007. do 2014. godine. Guardiola je bio trener Barcelone od 2007. do 2012. godine, te je sigurno bio upoznat s mladićem koji je nakon toga otišao u Dinamo.

Prema posljednjim informacijama, Dinamo ima šest službenih ponuda za Danija Olma. Prema svemu sudeći, sudbina mladog Španjolca, iza kojeg je povijesna sezona s Dinamom i Španjolskom U21, bit će riješena vrlo brzo.

Slavlje Španjolske (Foto: AFP) Španjolska U-21 prvak Europe, sjajan lob dinamovca Olma divider

gol expired Olmo na putu prema Premierligi: Engleski velikan pripremio bogatu ponudu? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider