Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
rekordni transfer

Olmo na putu prema Premierligi: Engleski velikan pripremio bogatu ponudu?

Ponajveći svjetski klubovi zainteresirani su za usluge Dinamova ofenzivca.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dani Olmo najvrjedniji je eksponat Dinamova izloga, a akcije su mu dodatno porasle nakon sjajnog nastupa na U-21 Europskom prvenstvu, na kojem se s mladom Furijom okitio zlatom i pritom postigao tri gola, uključujući i jedan u finalu.

Ranije su se uglavnom spominjali njemački klubovi, i sam Olmo potvrdio je da mu se sviđa Bundesliga, ali upitno je mogu li poslovično štedljivi Nijemci dati ponudu koja će zadovoljiti Dinamove apetite. Pogotovo kada interes za Olmom dolazi i s mnogo bogatijih adresa.

Jedna je od njih ponuda Manchester Uniteda, koji je ozbiljno zagrizao za Olma, pišu Sportske novosti. Man Utd navodno je spreman ponuditi 40 milijuna eura za usluge sjajnog Španjolca koji je u Zagreb stigao iz Barcelone kao tinejdžer.

Međutim, priča je još daleko od završetka – drugi klubovi zasigurno neće sjediti skrštenih ruku. Uz Premierligu i Bundesligu, spominje se interes iz talijanske Serie A, pa čak i PSG-a.

Dinamu je to voda na mlin jer će zasigurno ostvariti rekordni transfer, samo je pitanje za koliko će popraviti rekord Marka Pjace, koji je za 23 milijuna eura prešao u Juventus. Ujedno je to i dosad najveći transfer iz HNL-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider