Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kuha se transfer

Olmo najavio odlazak iz Dinama: Otkrio potencijalnu destinaciju nakon sjajnog Eura

Dani Olmo odigrao je bitnu ulogu u pohodu mlade Furije prema europskom naslovu.

Dani Olmo (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Dani Olmo prometnuo se u ponajveću zvijezdu Europskog U-21 prvenstva. Nakon što je s klupe odgledao poraz od Italije, do kraja prvenstva nije ispuštao mjesto na terenu: u četiri utakmice upisao je asistenciju i tri gola, uključujući i majstorski lob u finalu protiv Njemačke.

U Dinamu zasigurno trljaju ruke nakon ovakvih predstava i očekuju dodatne milijune u ponudama. Olmo je nakon prvenstva nagovijestio moguću destinaciju.

''Vrijeme je za sljedeći korak. Bundesliga je sjajna liga, jako mi se sviđa, vidjet ćemo što budućnost nosi. Prije svega, idem na odmor", prenosi njemački Goal Olmove riječi.

Njemački Kicker već je ranije pisao da bi Olma mogao kupiti Bayer Leverkusen, a isti list nedavno je pisao i o interesu Borussije Mönchengladbach.

Oba kluba ovoga su ljeta prodala svoje ofenzivce dortmundskoj Borussiji – Bayer Juliana Brandta, a Mönchengladbach Thorgana Hazarda.

Tako se u obje momčadi otvara mjesto na koje bi savršeno ''legao'' Olmo, a Bayerova je prednost to što su izborili Ligu prvaka. Spominjala se cifra od 25 milijuna eura, a vidjet ćemo hoće li u Dinamu podići cijenu nakon sjajnog Olmova nastupa na kontinentalnoj smotri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider