Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vrsaljko igrao odlično

Atletico i Valencia slavili, Real zaostaje 10 bodova za gradskim rivalom

Nakon što su Atletico Madrid i Valencia upisali pobjede, a Real kiksao, bodovna razlika između drugog i četvrtom mjesta narasla je na velikih 10 bodova!

Vrsaljko slavi pobjednički pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U 19. kolu španjolskog nogometnog prvenstva u subotu je drugoplasirani Atlético Madrid u gostima kod Eibara slavio sa 1:0, te je došao na šest bodova zaostatka za vodećom Barcelonom, koja u nedjelju gostuje kod Real Sociedada.

Pobjednički gol za Atlético zabio je Kevin Gameiro u 27. minuti. Šime Vrsaljko odigrao je cijeli susret za Atletico, a u 11. minuti namjestio je lijepu priliku Kokeu koji je bio neprecizan.

Igrači Real Madrida opet su kiksali. U subotu su na domaćem terenu izgubili od Villarreala sa 0:1. Bila je to još jedna neuvjerljiva predstava "kraljevskog kluba", a presudio im je Pablo Fornals u 88. minuti nakon uspješne kontre gostiju.

Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real i u 81. minuti bio je u dobroj situaciji. No, njegov pokušaj sa 14 metara otišao je iznad gola. Mateo Kovačić ostao je na klupi za pričuve Reala, koji se nalazi u velikoj krizi od početka domaćeg prvenstva, a u posljednja tri kola osvojio je samo jedan bod. Uoči Božića Real je izgubio od Barcelone 0:3, a u prošlom kolu je kod Celte odigrao 2:2.

Real je ostao na četvrtom mjestu sa 32 boda, odnosno sa 16 bodova manje od vodeće Barcelone.

U posljednjoj utakmici subote Valencia je kao gost slavila kod Deportiva s 2:1. Do vodstva 2:2 stigla je golovima Guedesa i Rodriga, a onda je u samoj završnici Andone dao kakvu takvu nadu za domaćina. Ipak, do boda domaćin nije mogao.

Rezultati by SofaScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider