Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
promašili sve pa bili kažnjeni

Novi šok za Real Madrid: Villarreal slavio u prijestolnici, Zidane do kraja dana bivši?

U utakmici 19. kola španjolske Primere nogometaši Real Madrida upisali su četvrti poraz u sezoni.

Zinedine Zidane (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Real Madrid izgubio je od Villarreala pred svojim navijačima s minimalnih 1:0 u sklopu 19. kola španjolske Primere. Igrači Kraljevskog kluba promašili su sve što se dalo promašiti, a onda su u 87. minuti utakmice primili pogodak i ostali bez ijednog boda. Ovaj poraz mogao bi donijeti i veliku promjenu o kojoj španjolski mediji ne prestaju pričati posljednjih mjesec dana - smjeni Zinedinea Zidanea

Treći je to domaći poraz Reala u ovoj sezoni, nakon što je u cijeloj prošloj (u kojoj je osvojio naslov prvaka Španjolske) upisao sveukupno tri! Ovaj poraz ujedno je i kraj nadanja u čudo da će dostići Barcelonu, koja sada ima 16 bodova prednosti ispred aktualnog prvaka. 

Real je u 90 minuta dobre utakmice promašio sedam vrlo izglednih prilika za pogodak, od čega je Cristiano Ronaldo, službeno najbolji igrač svijeta u 2017. godini, zapucao četiri velike šanse! Kako to često u nogometu biva, kazna je stigla u 87. minuti, kada ja Pablo Fornals zabio za pobjedu gostiju.

Treba reći da je Enes Unal bio u nedozvoljenoj poziciji kada mu je Denis Čerišev predao loptu u kontranapadu Villarreala. Turski nogometaš je pucao, Keylor Navas je obranio, a onda je Fornals lijepim lob udarcem pospremio odbijanac. Pogodak nije treba biti priznat.

Luka Modrić odigrao je cijeli susret za Real i u 81. minuti bio je u dobroj situaciji. No, njegov pokušaj sa 14 metara otišao je iznad gola. Mateo Kovačić ostao je na klupi za pričuve Reala, koji se nalazi u velikoj krizi od početka domaćeg prvenstva, a u posljednja tri kola osvojio je samo jedan bod. Uoči Božića Real je izgubio od Barcelone 0-3, a u prošlom kolu je kod Celte odigrao 2-2.

Real je ostao na četvrtom mjestu sa 32 boda, odnosno sa 16 bodova manje od vodeće Barcelone.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider