Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sudili su stranci

Atanasov slomio Braliću nos, nije dobio ni žuti karton: Navijači Osijeka tražili i penal protiv Hajduka

Jani Atanasov je slomio Slavku Braliću nos, no prošao je bez kazne na dvoboju Hajduka i Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sklopu 16. kola SuperSport Prve HNL Hajduk je na svom stadionu pobijedio Osijek 3:1 i pobjegao Slavoncima na sedam bodova.

Hajduk je slavio golovima Sahitija, Livaje i Mlakara. Osijek je bio solidan u prvom dijelu, no u drugom poluvremenu gosti su se jedva vidjeli na terenu.

Dvoboj su sudili ciparski suci, a nakon utakmice povukli su se neki repovi. Osijek je objavio kako je Slavku Braliću slomljen nos nakon što ga je Jani Atanasov udario u jednom duelu, veznjak Hajduka je prošao bez opomene, a utakmica je nastavljena nakon pružanja pomoći igraču Osijeka.

Granit Xhaka i Mateo Kovačić VIDEO Žestok okršaj Kovačića i Xhake: Švicarac se bahatio, a onda mu je uletio Mateo divider

''Branič Osijeka Slavko Bralić završio je jesenski dio sezone nakon što je u sudačkoj nadoknadi jedan lakat suparničkog igrača, podignut visoko iznad ramena, odsjeo na njegovoj glavi i rezultirao frakturom nosne kosti.

Bralić je odmah nakon utakmice u splitskoj bolnici podvrgnut zahvatu kojim mu je kost namještena, a u nedjelju ujutro je otpušten iz bolnice uz preporuku strogog mirovanja što znači da neće biti u konkurenciji za preostale dvije utakmice protiv Varaždina i Šibenika.

Slavku želimo brz i uspješan oporavak te što skoriji povratak na travnjak'', objavio je Osijek.

Navijači Osijeka se žale da su tu oštećeni, ali ne odgovara im ni odluka iz ranijeg dijela utakmice. Hajdukov Lukas Grgić je u 16 metara Hajduka povlačio za dres Mihaela Žapera, veznjak Osijeka je tražio penal, no glavni sudac Menelaos Antoniou samo je odmahnuo rukom.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider