Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajan niz

Aston Villa nakon 90 godina startala sa četiri pobjede

Preostala tri nedjeljna susreta završila su bez pobjednika.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Aston Ville nastavili su pobjednički niz upisavši i četvrtu pobjedu na startu prvenstva nakon što su na King Power stadionu pobijedili Leicester City sa 1:0.

Posljednji put Villa je otvorila sezonu sa četiri uzastopne pobjede davne 1930. godine.

Momčad iz Birminghama je u prvom kolu porazila Sheffield United sa 1:0, potom je na gostovanju dobila Fulham sa 3:0, pa ''razbila" Liverpool sa 7:2, a večeras slavila protiv Leicester Cityja sa 1:0.

Skromnu utakmicu bez previše prilika i uzbuđenja razriješio je pogodak Rossa Barkleya u prvoj minuti sudačke nadoknade lijepim udarcem sa više od 20 metara.

gol expired Katastrofalan niz: Schalke već 20 utakmica bez pobjede divider

Preostala tri nedjeljna susreta završila su bez pobjednika.

Tottenham je ispustio tri pogotka prednosti odigravši 3:3 protiv West Ham Uniteda, dok su susreti Sheffield United - Fulham, te Crystal Palace - Brighton završili s identičnih 1:1.

Spursi su nakon svega 16 minuta imali 3:0 i činilo se kako će rutinski doći do pobjede s kojom bi skočili na drugo mjesto ljestvice.

Momčad Josea Mourinha je 3:0 imala sve do 82. minute, no u samoj završnici primila je tri gola za nevjerojatan povratak Čekićara. Pogodak za 3:3 zabio je Manuel Lanzini u četvrtoj minuti nadoknade pogodivši sa više od 25 metara same rašlje.

gol expired Procurio video: Djecu na sjeveru Maksimira pretresaju, misle da unose baklje Boysima divider

Domaćin je poveo u već u prvoj minuti golom Son Heung Mina na asistenciju Harryja Kanea. U osmoj minuti Kane je zabio za 2:0, da bi u 16. minuti zabio svoj drugi gol na utakmici za visokih 3:0. No, gosti se nisu predavali. U 82. je smanjio Fabian Balbuena, tri minute kasnije Davison Sanchez je zatresao vlastitu mrežu za 3:2, da bi Lanzini fantastičnim udarcem u sudačkoj nadoknadi izjednačio.

Fulham je na Bramall Laneu poveo u 77. minuti golom Lookmana, no Sheffield United je spasio Sharp pogotkom iz jedanaesterca u 85. minuri.

U drugom susretu Crystal Palace je poveo preko Zahe iz jedanaestera u 19. minuti, a bod gostima donio je Mac Allister u 90. minuti.

U ponedjeljak igraju West Bromwich Albion - Burnley, te Leeds United - Wolverhampton.

Na ljestvici vodi Everton sa 13 bodova, Aston Villa je druga sa 12 bodova, Liverool je treći sa 10 bodova, dok Leicester i Arsenal imaju po devet bodova. Tottenham je šesti s osam bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider