Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otkrio i gdje se vidi

Povratak legendarnog trenera: ''Ne mogu živjeti s time da više nikada neću biti na klupi''

69-godišnji Arsene Wenger nije isključio mogućnost preuzimanja nacionalnog tima na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2022. godine.

Arsene Wenger (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Francuski stručnjak trenutačno uživa u životu daleko od nogometnih zbivanja nakon što je napustio Arsenal poslije 22 godine na čelu tog kluba.

Wenger je povezivan s povratkom na klupu, uključujući i ovu sezonu Premierlige kad se pisalo o Newcastleu nakon odlaska Rafe Beniteza. Na kraju do toga nije došlo, ali je na pitanje vidi li sebe na Svjetskom prvenstvu 2022. kao gledatelja ili trenera rekao:

''Mogao bih se vidjeti kako radim za neku reprezentaciju. Proći će dovoljno vremena od mog posljednjeg posla i ne bih bio protiv toga.''

''Bit će zanimljivo jer imate neke zemlje koje su pokazale kvalitetu, posebno Katar koji je upravo osvojio Azijski kup. Bit će zanimljivo vidjeti kako se razvijaju, ali u cjelini moram reći da sam uvijek želio ići na Svjetsko prvenstvo jer sam smatrao da je posao menadžera biti tamo gdje su najbolji nogometaši svijeta'', dodao je Wenger.

69-godišnji trener sugerirao je da ostaje odlučan u potrazi za novim izazovom.

''Malo sam uživao u odmaku od svega, ali i danas ne mogu živjeti s činjenicom da više nikada neću biti na klupi. Želim podijeliti ono što znam i što sam naučio o igri'', zaključio je bivši menadžer Arsenala.

Ovo su najveće pogreške Reala: Evo koga navijači smatraju najvažnijim, kako stoji Modrić i koga bi najradije doveli Luka Modrić i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Zidane, Ramos, Casemiro i Marcelo (Foto: AFP) Lionel Messi i Casemiro (Foto: AFP) +2 Momčad Real Madrida (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider