Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NE ZAUSTAVLJAJU SE

Arsenal srušio nevjerojatni niz stadiona na kojem je pao i Dinamo

Prekinut je najimpresivni europski pobjednički niz, onaj domaćih susreta norveškog Bodo/Glimta.

Bodo/Glimt vs. Arsenal (Foto: Afp)

S nizom od 14 domaćih europskih pobjeda dočekao je Bodo/Glimt četvrto kolo ovosezonske Europske lige i gotovanje Arsenala na njihovom Aspmyra Stadionu.

Nije to bio bilo kakav niz. Tijekom njega su na istom terenu pali dva puta AS Roma, zatim Celtic, AZ Aalkmar, Zorya, CSKA Sofija te zagrebački Dinamo, uz još neke manje klubove poput Žalgirisa ili Linfielda. Posljednji je u ovosezonskoj Europskoj ligi pao FC Zürich.

Nezaustavljivi Topnici

No, svaki niz mora stati pa tako jednom i njhov te se to dogodilo. Zaustavila ga je trenutno vodeča momčad Premier lige, pobjedom rezultatom 0:1.

Bukayo Saka Dnevnik jednog fantazista: Vrijeme je za buđenje pred ključni dio sezone divider

Strijelac u jednom susretu bez puno prilika bio je Bukayo Saka u 24. minuti, čime je Arsenal i dalje na prvom mjestu ove skupine s 9 bodova. PSV nakon uvjerljive pobjede protiv Züricha ima 7, dok je Bodo/Glimt na 4 boda, s Švicarci nemaju niti boda.

Norvežani su prošle sezone bili hit Konferencijske lige, u kojoj bi mogli i sad završiti zauzmu li treće mjesto u ovoj grupi. No, ne zaboravimo da i dalje kod kuće trebaju ugostiti PSV. Arsenal je možda prekinuo niz, no uopće nemam nikakve sumnje da će i dalje biti teško svakome tko dođe na Aspyriju.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider