Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bio bi veliko pojačanje

Arsenal očajnički želi ponajboljeg driblera Premierlige: Ponudit će novac i tri igrača za njega

Neki engleski mediji sugeriraju kako Arsenal još uvijek može potpisati Wilfrieda Zahu ovog ljeta.

Wilfried Zaha (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Wilfried Zaha trenutno je s Obalom Bjelokosti na Afričkom kupu nacija, a prethodno je potvrđeno da je Crystal Palace odbio ponudu od 40 milijuna funti.

Naime, Crystal Palace traži 80 milijuna funti za svoju zvijezdu, dok Arsenal tvrdi da ima samo 40 milijuna funti na raspolaganju. Zbog toga su Topnici odlučili povećati ponudu s još tri igrača koja bi otišla u suprotnom smjeru.

Vjeruje se kako se radi o Calumu Chambersu, Mohamedu Elnenyju i Carlu Jenkinsonu. Arsenal smatra da se ti igrači zajedno s ponudom od 40 milijuna funti podudaraju s ukupnom vrijednošću Zahe od 80 milijuna funti.

Luis Figo za IN magazin i GOL.hr Luis Figo otkrio: "Promijenio bih mnoge pogrešne odluke. Ronaldo nije ambiciozan" divider

Pitanje je zadovoljava li ta ponuda Crystal Palace?

Zasad je to teško predvidjeti. Ako bi se odlučili na prodaju, morali bi na tržištu pronaći nekog novog kreativnog igrača, jer Arsenalova ponuda od dva obrambena i jednog veznjaka ne ispunjava potpuno Palaceove želje.

Spomenimo kako je Zaha završio prošlu sezonu s više driblinga, više iznuđenih prekršaja i stvorivši više šansi od bilo kojeg igrača Arsenala u Premierligi. Zato i ne čudi takav interes Topnika.

Uzbuna u Barceloni: Real u tajnosti radi na megatransferu i ima jakog aduta Florentino Perez (Foto: AFP) Florentino Perez (Foto: AFP) Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) +4 Mbappe, Neymar, Pogba i Griezmann (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider