Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U petak kasno navečer

Sačekuša u večernjim satima na autocesti: Policija objavila detalje, više osoba ozlijeđeno!

U petak navečer je došlo do navijačkog sukoba u blizini Rijeke.

Policija (Foto: Zvonimir Barišin/Pixsell)

U večernjim satima petka došlo je do tučnjave navijačkih skupina u blizini Rijeke. Konkretno, potukle su se Armada i Kohorta, na naplatnim kućicama pokraj Grobnika.

Osječani su bili u Puli na utakmici protiv Istre 1961 i vraćali su se kući, a Riječani su ih čekali na Grobniku. Došlo je do tučnjave u kojoj su tri osobe, od kojih jedna maloljetna, zadobile lakše tjelesne ozljede.

Policijska uprava primorsko-goranska objavila je o ovom događaju priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

"Jučer, 4. listopada oko 22.15 sati zaprimiljena je dojava o tučnjavi u blizini naplatne postaje na Kikovici blizu Rijeke.

Prema dosad prikupljenim saznanjima, dva su se kombi vozila s navijačima nogometnog kluba iz Osijeka koji su se vraćali s utakmice u Puli, zaustavila nedaleko naplatne postaje na Kikovici. Za vrijeme zaustavljanja, došlo je do fizičkog sukoba navijačke skupine s područja Rijeke i navedenih osoba, od kojih se dio izgrednika do dolaska policije udaljio s mjesta događaja.

Dolaskom policije zatečeno je jedno kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka te 16 osoba, dok se drugo kombi vozilo osječkih registracijskih oznaka udaljilo s mjesta događaja.

U ovom događaju lakše tjelesne ozljede zadobile su tri osobe, od kojih je jedna maloljetna. Nakon pružene liječničke pomoći i postupanja policije, kombi vozilo s navijačima osječkog kluba u pratnji policijskih službenika prepraćeno je do čvora Bosiljevo.

Policija nastavlja s utvrđivanjem svih relevantnih okolnosti i činjenica, kao i sudionika ovog događaja", stoji u priopćenju policije.

Treba li Dalić odmah zvati Luku Vuškovića?

Ukupno glasova:

Nenad Bjelica Bjelica otkrio je li bilo kontakata s Benkovićem: "Cijenim ga, ali..." divider

Gennaro Gattuso Gattuso priznao zašto Pukštas ne počinje utakmice pa otkrio razgovara li s Kalinićem divider

Mario Carević Carević komentirao mogućnost preuzimanja Hajduka i dodao: "U moje vrijeme nije bilo toliko antagonizma sa Šibenikom" divider

Engleska Nogometaš Wolvesa završio na popisima dva izbornika u istoj reprezentativnoj pauzi divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta