Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zaplakao nakon utakmice

Nakon dvije godine "pakla" Ademi se vratio golčinom: "On je makedonski Messi"

Arijan Ademi ostvario je povratak na nogometni travnjak nakon dvije godine suspenzije. Svega dvije minute bile su dovoljne da zabije golčinu!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U rezultatski nebitnoj utakmici za plasman na Svjetsko prvenstvo Makedonija je pred svojim navijačima slavila protiv Lihtenštajna s uvjerljivih 4:0, a utakmicu je obilježio povratak na travnjak Arijana Ademija.

Veznjak Dinama zaigrao je prvi put nakon dvogodišnje suspenzije u službenoj nogometnoj utakmici i trebalo mu je svega šest minuta da baci navijače u trans. Ademi je zabio pogodak u svom povratku nogometu, i to u Messijevu stilu. Na malom je prostoru predribljao dvojicu igrača i potom majstorski provukao loptu pored vratara.

"On je makedonski Messi", bili su neki od komentara nakon susreta na društvenim mrežama.

Nakon utakmice bio je vrlo emotivan u razgovoru s novinarima, a kako prenose makedonski mediji, čak je i zaplakao.

"Konačno nakon dvije godine izbovanja i pakla vratio sam se na travnjak. Bilo je psihički jako teško podnijeti ove dvije godine bez nogometa. Nisam trebao biti suspendiran, jer nisam kriv. Emocije su me obuzele nakon postignutog gola", rekao je Ademi pa poručio navijačima.

"Vjerujem u ovu reprezentaciju i vjerujem da ćemo kroz Ligu nacija izboriti odlazak na Europsko prvenstvo".

Makedonija je kvalifikacije u skupini G završila na pretposljednjem mjestu s 11 bodova, jednim manje od Izraela i dva od Albanije. Pobjednik skupine Španjolska ide direktno na Svjetsko prvenstvo, a drugoplasirana Italija u dodatne kvalifikacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider