Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
''pratio sam rijeku''

Rijeka predstavila novo pojačanje: ''Nisam previše igrao, nogomet je takav sport''

Antonio Čolaka stigao je u Rijeku iz Hoffenheima na posudbu od godinu i pol dana uz mogućnost otkupa ugovora.

Antonio Čolak (Foto: HNK Rijeka) (Foto: HNK Rijeka)

Rijeka je rasprodala šampionsku momčad, ali u zimskom prijelaznom roku dovela je i nekoliko novih igrača. Najviše se očekuje od Antonija Čolaka koji je stigao iz Hoffenheima na posudbu od godinu i pol dana uz mogućnost otkupa ugovora.

„Sretan sam što sam došao u Rijeku. Nadam se da ću dobiti priliku pokazati svoje kvalitete i zabijati golove u dresu Rijeke. To je moj cilj“, kazao je Čolak na predstavljanju, a prenosi službena web stranica Rijeke.

Čolak je privukao pozornost na sebe prošle sezone kada je u dresu Darmstadta odigrao nekoliko vrlo dobrih utakmica. Proteklih šest mjeseci proveo je na posudbi u Ingolstadtu. Tamo mu nije bilo kako je očekivao.

Antonio Čolak (Foto: AFP) Antonio Čolak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

„Nisam previše igrao, nogomet je takav sport, vjerujem da će u Rijeci biti puno bolje. Već sam ranije bio u kontaktu s predstavnicima Rijeke. Sretan sam što je Rijeka bila zainteresirana za mene“, kaže 24-godišnji napadač rođen u njemačkom Ludwigsburgu, ali u karijeri je nastupao za mlade reprezentacije Hrvatske. Sada bi trebao nadomjestiti Marija Gavranovića koji je prešao u Dinamo.

„Pratio sam Rijeku i zbog Romana Bezjaka i Damira Kreilacha s kojima sam prijatelj. Gledao sam utakmice u HNL-u i Europskoj ligi i vjerujem da je dolazak u Rijeku najbolja odluka za mene. Želim trenirati i što prije se uklopiti u momčad. Volim odmarati, ali i puno trenirati. Moj život je nogomet i sada je sve podređeno nogometu“, zaključio je novi centarfor Rijeke.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider