Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigao prije 10 mjeseci

Povremeni hrvatski reprezentativac napušta klub: Iznenada završio na transfer listi i radi sljedeći korak u karijeri

Antonio Čolak napušta Rangers

Antonio Mirko Čolak (Foto: Afp)

Povremeni hrvatski reprezentativac Antonio Čolak, čini se, napušta Rangers. Iz kluba su zimus odbijali ponude za njega, međutim ovo ljeto će ih izgleda poslušati sa zanimanjem.

Škotski Sun piše kako je Rangers protekle zime imali ponude iz Njemačke i MLS-a za Čolaka, ali odbio ih je osobno šef Gersa Michael Beale jer je bio u lovu na tri trofeja u drugoj polovici sezone. No, kako je ciljem prošao praznih ruku, svlačionica Rangersa sprema se za egzodus.

Mirko Čolak VIDEO Hrvatska kolonija u Rangersu nastavlja tresti mreže: Čolak strijelac, Barišić asistent divider

Hrvat je sezonu zaključio na podjeli prvog mjesta ljestvice klupski strijelaca, ali zabio je samo tri ove godine i zadnji put zaigrao je prije mjesec dana u porazu 3:2 na Celtic Parku.

U klub je stigao prije deset mjeseci za nešto više od dva milijuna eura iz grčkog PAOK-a i ima još dvije godine ugovora. Svoju epizodu na Otoku započeo je sjajno sa sedam golova iz uvodnih devet utakmica i zabio ih je ukupno 17 u 38 nastupa. Ali, golovi su presušili i ozljede su sve češće.

Antonio Mirko Čolak Čolak je i dalje razočaran u Dalića: "Nije me ni nazvao da mi to kaže, uzeo sam medalju i pogledao je" divider

Nije poznato je li Čolak sam traži transfer, ali vjeruje se kako ne bi imao ništa protiv transfera u Bundesligu. Ovaj potez dao je naslutiti još prošli mjesec kad je promijenio agenta. Napustio je Ivana Jolića i njegovu agenciju Rogon i preselio u poznati CAA Stellar.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider