Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stigli novi igrači

Sin legende Vatrenih potpisao za Šibenik: Još nikada nije igrao u HNL-u

Šibenik je predstavio četiri nova igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni prvoligaš Šibenik objavio je kako je potpisao ugovore s četvoricom igrača. Šibeniku su se pridružili Mal Mehmeti, Antonio Asanović, Dino Skorup i Ivica Vidović.

Mehmeti se Šibenčanima pridružio tijekom priprema za nastavak sezone u Medulinu te je u tom periodu zadovoljio ukus struke pa mu je ponuđen ugovor. Ukoliko se dokaže i u službenim utakmicama tijekom proljeća postoji opcija produžetka suradnje do ljeta 2024.

gol expired VIDEO Legendarni danski rukometaš morao stati na gol pa oduševio nastupom divider

Mehmeti je u Hrvatsku stigao prije godinu dana, pola godine je proveo igrajući za juniore Istre 1961, da bi jesenski dio ove sezone nastupao za trećeligaša NK Trnje.

Stigao sin Aljoše Asanovića

Za Šibenik je do kraja sezone potpisao Antonio Asanović, sin legendarnog člana Vatrenih, a Antoniju je ovo prvi angažman u HNL-u s 30 godina.

gol expired Hrgoviću se konačno otvaraju vrata za velike mečeve: Tony Yoka poslao prijeteću poruku, uskoro slijedi vatromet divider

“Iako je počeo kao vezni igrač, s vremenom je prebačen na poziciju stopera. Posljednjih pola godine bio je bez kluba, a posljednja stanica bila mu je slovačka Senica. U Šibeniku će nositi dres s brojem 29”, stoji u klupskom priopćenju.

Dino Skorup je stigao na posudbu iz Hajduka, a Vidović iz Dinama.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider