Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Iščekivanje u Kataloniji

Barcelona na nogama: Misteriozni Griezmann najavio konačnu odluku

U Barceloni se pomno prati svaki njegov korak, a nakon posljednjih izjava bit će pod posebnim povećalom.

Galerija Antoine Griezmann (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) +3 Antoine Griezmann (Foto: AFP)

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann velika je ljetna želja Barcelone. Svaki se njegov korak u Kataloniji pozorno prati, pa tako i izjave kojima je najavio konačnu odluku o svojoj budućnosti.

Griezmann je za francusku televiziju TF1 najavio rasplet ove transferne sage, a njegova je izjava odjeknula katalonskim medijima.

"Prije nego što počne prva utakmica Svjetskog prvenstva, znat ćete moju odluku", rekao je Griezmann.

Francuska prvu utakmicu igra protiv Australije u subotu 16. lipnja u podne; Barcelona će pet dana željno iščekivati Griezmannovu odluku.

U Kataloniji su optimistični jer Griezmann još nije potpisao novi ugovor s Atleticom. S druge strane, španjolski ABC je objavio informaciju iz kruga njegovih prijatelja po kojoj Griezmann ostaje u Madridu.

Francuzi su pitali i izbornika Didiera Deschampsa što će biti s Griezmannom, a on je odgovorio da "sigurno ostaje u Španjolskoj."

Prošle je sezone Griezmann odbio otići u Englesku zbog nenogometnih razloga, prije svega klime i prijatelja. Real Madrid ne izgleda kao realna opcija i nameću se samo dvije mogućnosti: odlazak u Barcelonu ili ostanak u Madridu.

Konačnu odluku trebali bi saznati do početka Mundijala, a odluči li u korist Barcelone, taj će ih posao koštati 100 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider