Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I to iz druge

VIDEO Najveći dobitnik Lekina dolaska na klupu Hajduka: "Krovinović bi me ubio da nisam ono zabio"

Igor Ćurković iz podcasta Utakmicu po utakmicu predvidio je kako će Anthony Kalik biti najveći dobitnik dolaskom Ivana Leke.

Proljetni dio Supersport HNL-a službeno je započeo ovaj vikend, a s njim se na vaše zaslone vratio i najbolji podcast koji prati domaći nogomet – Utakmicu po utakmicu. Na redu je jubilarna 20. epizoda, a moći ćete ju pogledati u ponedjeljak od 21 sat na gol.hr-u.

Naša standardna četvorka složila se kako je domaće prvenstvo započelo prerano, a dokaz tome su i česte "nule" na semaforima, no na premijeri Ivana Leke na klupi Hajduka protiv Šibenika ipak je palo nešto golova.

Ukupno tri komada, a jedan od njih zabio je "najveći dobitnik dolaskom Ivana Leke" Anthony Kalik. Njegov procvat predvidio je naš "hajdukolog" Igor Ćurković.

"Nakon utakmice je rekao da je morao zabiti ono iz druge jer bi ga Krovinović inače ubio. Išlo je ubacivanje i u malom prostoru ostali su Kalik i Krovinović. Vidjelo se da je Krovinović tražio tu loptu gledajući Kalika u stilu 'samo spusti petom i ja ću zabiti'", rekao je Ćurković.

Više saznajte u današnjoj jubilarnoj 20. epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu večeras od 21 sat na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider