Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ispričao se

Ercegu prijeti najteža kazna u povijesti HNL-a: Javio se na društvenim mrežama

Ante Erceg ispričao se poslije svog divljačkog poteza na utakmici Istre 1961 i Rijeke.

Ante Erceg (Foto: Goran Sebelić/Cropix)

Napadač Istre 1961 Ante Erceg u sudačkoj nadoknadi utakmice s Rijekom u Supersport HNL-u zaradio je drugi žuti karton, ali to mu nije dobro sjelo pa je uzeo sucu bilježnicu s kartonima i poderao je pred njim.

Prijeti mu jedna od najžešćih kazni u povijesti domaćeg nogometa, a kako bi je pokušao ublažiti, uputio je javnu ispriku.

Ante Erceg VIDEO Erceg napravio neviđen potez: Uzeo sucu blok i poderao ga, čeka li ga žestoka kazna!? divider

"Ovim bih se putem htio ispričati cijeloj nogometnoj zajednici, navijačima i svim suigračima na vlastitoj reakciji prema sucu današnjeg dvoboja nakon dobivenog crvenog kartona, koja je u najmanju ruku ispala preburna. Moju želju za igrom ne opravdavaju moji postupci te ovim putem želim naglasiti kako je poštovanje najvažnija odlika svakog sportaša, a kod mene je danas zakazala."

"Žao mi je zbog nepromišljene reakcije te se nadam uviđavnosti cijele nogometne zajednice nakon današnjeg zahtjevnog dvoboja", objavio je 33-godišnjak na društvenim mjerama.

Frano Mlinar i Facundo Caseres VIDEO Istrijani posprdnom objavom reagirali na crveni karton, pogledajte prekršaj koji je do njega doveo divider

Odlučit će Alan Klakočer

O Ercegovoj kazni oglasit će se disciplinski sudac HNS-a Alan Klakočer, a Ercegu u najgorem slučaju prijeti do godinu dana zabrane igranja.

On je u sučevu vremenu utakmice zbog drugog žutog uzeo glavnom sucu Jakovu Titliću bilježnicu s kartonima i poderao je pred njim, zatim skinuo i bacio dres, a na izlasku s terena verbalno je izvrijeđao suca utakmice.

Tablica Supersport HNL-a:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider