Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ŽESTOKO NESPORTSKO PONAŠANJE

VIDEO Erceg napravio neviđen potez: Uzeo sucu blok i poderao ga, čeka li ga žestoka kazna!?

Ante Erceg još jednom je pokazao kako je sjajan igrač, ali isto tako i čovjek vrlo tankih živaca.

Ante Erceg (Foto: Goran Sebelic / CROPIX)

Nakon utakmice kojom su Istra 1961 i Rijeka otvorili 24. kolo prvog razreda hrvatskog klupskog nogometa, najmanje se priča o rezultatu, odnosno o pobjedi gostiju rezultatom 0:2.

U prvi plan došla su događanja u čijem je središtu događanja sudac Jakov Titlić. On je u 70. minuti pokazao crveni karton Frani Mlinaru, koji je rezultirao žestokim prosvjedima domaćih nogometaša, no to nije bilo jedino isključenje u ovoj utakmici.

Neviđeni potez temperamentnog Ercega

U sudačkoj nadoknadi crveni karton dobio je i temperamentni Ante Erceg. Njemu je zbog grubog prekršaja zapravo potpuno opravdano pokazan drugi žuti karton, no nije taj prekršaj ono skandalozno što je najbolji strijelac Puležana napravio.

Erceg je sucu oduzeo blok i bacio ga na pod, nakon čega ga je ipak podigao te poderao. Bijesno je izašao s terena te skinuo dres i bacio ga na pod.

U izvještaju suca Titlića navedene su i razne psovke kojima se Erceg poslužio, ali i to da je sucu ponovno prišao nakon utakmice, iznijevši još par uvreda kakvima ovdje nije mjesto.

Što se točno i detaljno dogodilo, možete vidjeti OVDJE.

Neviđena scena nesportskog ponašanja koja će sigurno rezultirati i žestokom kaznom za nogometaša Istre. Kakva bi ona trebala biti, imate priliku izjasniti se u našoj anketi ispod teksta.

Koliko kaznu treba zaraditi Ante Erceg?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider