Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što vi mislite?

ANKETA Cico je sam shvatio i otišao: Tko bi sad trebao voditi Dinamo?

Zlatko Kranjčar više nije trener Dinama, traži se nasljednik…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igračka legenda Dinama i treći put kao trener napušta Maksimir. Zlatko Kranjčar potrošen je nakon svega tri mjeseca i sada čelnici i savjetnici hrvatskog prvaka moraju smisliti novo rješenje. Cico je sam podnio ostavku nakon 'petarde' u Rijeci, no to je samo nastavak loših igara i niza od tri poraza zaredom.

Imao je Kranjčar dosta sreće u uzvratu protiv Red Bull Salzburga te je izborio ono što je upravi Modrih najvažnije - Ligu prvaka. No i nakon što im je donio silne milijune iz UEFA-ine blagajne, kraj treće Cicine ere stigao je vrlo brzo. Najbolje igrače su mu prodali kada je ispunjen cilj i ubrzo je puklo.

Presuda je stigla nakon poraza u Lyonu preko pojedinih medija bliskih Dinamovom gazdi, a nakon takvih poruka nije bilo teško zaključiti što će se dogoditi. Kada mu je momčad protiv glavnog konkurenta za naslov inkasirala pet komada, Cico je shvatio kako više nema smisla.

Pitanje je tko će ga naslijediti. Nekako u medijima najbolje kotira trener Slaven Belupa Željko Kopić koji je za vikend potopljen na Poljudu s 4:0. Ima četiri poraza u nizu, ali svejedno slovi kao jedan od najboljih mladih stručnjaka u Hrvatskoj.

U Kupu će u srijedu momčad voditi trener sličnog imena Željko Sopić. Njega je Kranjčar pozvao u stručni stožer i neki čak misle kako bi ga mogao naslijediti. Tu je i Tomislav Ivković koji je opet na klupi Lokomotive i želi napokon priliku na klupi 'bratskog' Dinama, a možda bi se u novu avanturu upustio i sportski direktor Modrih Marijan Vlak.

Neki su treneri uvijek kandidati, poput Krune Jurčića, koji trenutno vodi novog turskog prvoligaša Adanaspor i Ćire Blaževića, a opet se otvara i pitanje stranog trenera. Što vi mislite?

Tko bi trebao biti novi trener Dinama?

Ukupno glasova:


 

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider