Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
novi neymar

Brazilci imaju novu zvijezdu: S 15 godina nadmašio Pelea, debitirao u stilu Michaela Jordana

Angelo Borges Gabriel debitirao je za Santos sa svega 15 godina i 10 mjeseci.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Angelo Borges Gabriel nova je brazilska zvijezda oko čijeg će napretka u karijeri biti uprte brojne oči. On je u nedjelju debitirao za seniorsku momčad Santosa sa svega 15 godina i 10 mjeseci, čime je nadmašio i po mnogima najboljeg nogometaša koji je ikada hodao planetom - Pelea.

Legendarni Pele debitirao je za Santos s 15 godina i 11 mjeseci, ali je za razliku od Angela upisao pogodak u svom debitantskom nastupu, dok se ovaj mladić uklopio u sivilo svoje momčadi u pola sata koliko je nastupio u 1:3 porazu.

gol expired Realov tinejdžer na simpatičan način ismijao Modrićevu pogrešku: "Smiri se, još sam vani tatice" divider

Angelo je debitirao tako da je na travnjak utrčao u stilu Michaela Jordana - sa žvakaćom gumom u ustima. Ne samo da ju je imao u ustima, nego ju je i vrlo vidljivo razvlačio po ustima, baš kao što je to znao raditi Jordan u svojim utakmicama.

U priloženom videu možete vidjeti debitantski nastup ovog sjajnog mladog desnokrilnog igrača, ali i njegove igre u mlađim kategorijama gdje se vidi da je nekoliko razina iznad svojih vršnjaka.

U Brazilu ga video kao novog Neymara, a hoće li dosegnuti tu razinu kvalitete i popularnosti pokazat će godine koje su pred nama.

gol expired Jones poludio nakon Khabibova zahtjeva i krenuo u obračun: "Tražit ću UFC pojas prvaka, pa da vidimo" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider