Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Emotivna snimka

VIDEO Vlašićev suigrač prozvao ruske nogometaše i označio ih na Instagramu: "Zašto šutite?"

Andrij Jarmolenko, ukrajinski nogometaš poslao je poruku ruskim nogometašima na Instagramu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andrij Jarmolenko, nogometaš West Ham Uniteda i ukrajinski nogometni reprezentativac ponovno se oglasio zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Nakon što je prvog dana ruske invazije poslao poruku svom narodu na Instagramu, sad se obratio i ruskim nogometašima.

Jarmolenko snimio dirljivu poruku

"Ja sam Andrij Jarmolenko, ukrajinski reprezentativac. Rođen sam u Sankt Peteburgu, ali sam odrastao u Ukrajini i smatram se stopostotnim Ukrajincem. Imam pitanje za ruske nogometaše", napisao je pa ih upitao:

"Ljudi, zašto sjedite kao idioti i ništa ne govorite. U mojoj zemlji ubijaju ljude, ubijaju žene, majke. Ubijaju našu djecu, a vi ništa niste rekli, niti jedan jedini komentar niste dali".

Označio ruske nogometaše na Instagramu

"Molim vas recite mi što bi se se dogodilo da smo zajedno, ujedinjeni, da pokažemo svijetu što se zaista događa u mojoj državi.

Vaš predsjednik se ponaša užasno. Momci, imate toliki utjecaj na ljude, pokažite to. Preklinjem vas, molim vas", zaključio je Jarmolenko emotivnu poruku upućenu ruskim nogometašima koje je označio u svojoj objavi na Instagramu.

Siniša Mihajlović i Dejan Savičević (Foto: AFP) Dejan Savićević podržao ruske sportaše: "Ovo sam doživio 1992. Ne branim Putina, ali..." divider

Radi se o Sergeju Ingaševiču, Alekseju Mirančuku, Andreju Aršavinu, Zelimkhanu Bakaevu, Denisu Čeriševu i ostalim.

Mikolenko brutalno prozvao kapetana Rusije

Ukrajinski nogometaš VItalij Mikolenko koji kruh zarađuje u Evertonu žestoko je prozvao kolege iz ruske reprezentacije, ali istaknuo je kapetana Artema Džjubu.

"I dalje šutiš kao kurva, zajedno s usranim suigračima, dok u Ukrajini ubijaju civile. Provest ćeš u tamnici ostatak života i što je najvažnije, do kraja života tvoje djece“, poručio je.

Igrač Evertona bio je među ukrajinskim nogometnim zvijezdama koje su snimile video u kojem traže prestanak rata u svojoj zemlji, koju je njegov klubu podijelio na svojim društvenim mrežama, međutim sad je otišao korak dalje

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider