Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zabio u osam zaredom

Hrvatski reprezentativac u top formi za Novu TV otkrio igra li najbolji nogomet karijere

Andrej Kramarić ne prestaje zabijati. Nakon što je u dresu Vatrenih načeo i Španjolce i Engleze, u subotu je na gostovanju kod Wolsfburga za svoj Hoffenheim zabio šesti put zaredom.

Andrej Kramarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Popularni Krama je u tri elitna natjecanja - Bundesligi, Ligi Prvaka i Ligi nacija zabio u svakoj od posljednjih osam utakmica.

"Sretan sam i zadovoljan, svjestan te serije. Na neki način mi je čak i žao što je iduća utakmica protiv Manchester Citya - svi znamo o kakvom protivniku govorimo. Želim samo da se to tako nastavi, da budem zdrav i da ide nekim svojim tijekom kako je išlo do sada", rekao je Kramarić za Dnevnik Nove TV.

A za sada ide sjajno. U 11 utakmica u Bundesligi Kramarić je zabio šest golova i dvaput asistirao. No, posebno je impresivna njegova statistika u Ligi prvaka, gdje je u pet utakmica u skupini s Manchester Cityem, Lyonom i Šahtarom poentirao čak četiri puta. Tako trenutačno dijeli 4. mjesto najboljih strijelaca ovog natjecanja s nekim od najboljih napadača svijeta - Kaneom, Griezmannom i Neymarom.

Unatoč tome, skromni Kramarić nije siguran da igra najbolji nogomet karijere.

"Sigurno da to neću reći, neću ići u one dane kad sam zabio 21 gol u Rijeci na polusezoni. Sigurno da mi te neke brojke ostaju u glavi i znam da će to biti teško ponoviti, s obzirom na to da nije isto igrati hrvatski nogomet i njemački ili bilo koji nogomet iz top Liga petice, ali eto. Neka bude ponajviše zdravlja. Bez zdravlja - ne može se ništa", objasnio je hrvatski reprezentativac.

A od subote lakše diše još jedan Hrvat u Bundesligi. Niko Kovač na klupi Bayerna došao je do treće pobjede zaredom i tako utišao priče o mogućem otkazu. Lewandowski je zabio dvaput, prije nego je Ribery zaključio priču protiv Nürnberga, no unatoč pobjedi Bavarci su još uvijek velikih devet bodova iza lidera prvenstva.

A lider je još uvijek neporažena dortmundska Borussija, koju ni u velikom derbiju nisu uspjeli zaustaviti najveći rivali iz Gelsenckirhena. Golovima Delaneya i velike engleske nade Jadona Sancha žuto-crni nastavljaju jurišati prema prvom naslovu prvaka Njemačke nakon šestogodišnjeg posta.

Ronaldo spustio Realu, čestitao Modriću i izazvao Messija, a vidi se da je oduševljen Mandžukićem Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Cristiano Ronaldo i Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) +3 Mandžukić, Ronaldo i Bonucci (Foto: AFP)

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider