Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neshvatljiv potez

VIDEO Navijači Uniteda se hvataju za glavu: Onana pao na stražnjicu pa primio gol

Andre Onana je napravio komičnu pogrešku u pobjedi Manchester Uniteda 3:2 protiv Nottingham Foresta.

Andre Onana (Foto: Afp)

 

Nogometaši West Ham Uniteda u posljednjoj su utakmici subotnjeg programa 3. kola engleskog prvenstva sa 3-1 (1-0) kao gosti svladali Brighton and Hove Albion te tom pobjedom zasjeli na vrh ljestvice.

 

Gosti iz Londona odlično su koristili protunapade i poveli sa 3-0 golovima Ward-Prowsea (19), Bowena (58) i Antonija (64) da bi poraz domaćih ublažio Gross (81).

West Ham sada ima seda bodova, kao i Tottenham Hotspur i Arsenal, ali najbolju razliku pogodaka, dok je Brighton ostao na šest bodova koliko imaju i Manchester City te Manchester United, ali City ima utakmicu manje.

Josip Juranović VIDEO Juranović zablistao u pet minuta za preokret s igračem manje: Tri puta asistirao divider

Ranije u subotu su se igrači Manchester Uniteda oporavili su se od 0-2 zaostatka nakon samo četiri minute na svom Old Traffordu te na kraju svladali Nottingham Forest sa 3-2, dok je Arsenal na svom Emiratesu odigrao samo 2-2 protiv Fulhama te tako ispustio prve bodove u novoj sezoni.

United je katastrofalno krenuo u dvoboj protiv Foresta, Awoniyi (2) iz potunapada te Boly (4) iz prekida odveli su goste do vodstva od 2-0, no Eriksen (17) je uspio smanjiti zaostatak domaćih prije odmora, da bi Casemiro (52) i Bruno Fernandes (76-11m) u nastavku kompletirali preokret.

Matija Frigan VIDEO Novi hrvatski A reprezentativac konačno zabio svoj prvijenac u novom dresu divider

Fulham je na Emiratesu stigao do prednosti i brže no Forest na Old Traffordu, već u 1. minuti Saka je odigrao katastrofalan povratni pas kojega je presjekao Pereira (1) i potom svladao nespremnog Ramsdalea. Nakon što je Arsenal u samo dvije minute sredinom nastavka preokrenuo golovima Sake (70-11m) i Nketiaha (72) činilo se kako će nespretni početak brzo biti zaboravljen, ali Palhinha (87) je pred kraj dvoboja poravnao na 2-2.

U prvoj subotnjoj utakmici su igrači Tottenham Hotspura sa 2-0 (1-0) pobijedili na gostovanju kod Bournemoutha. Strijelci za Tottenham bili su Maddison (17) i Kuluševski (63). Ivan Perišić igrao je za Tottenham od 59. minute.

 

 

Pogrešku Onane možete vidjeti OVDJE.

REZULTATI 3. KOLA,

Bournemouth - Tottenham Hotspur 0-2 (Maddison 17, Kuluševski 63)

Arsenal - Fulham 2-2 (Saka 70-11m, Nketiah 72 / Pereira 1, Palhinha 87)

Brentford - Crystal Palace 1-1 (Schade 18 / Andersen 76)

Everton - Wolverhampton Wanderers 0-1 (Kalajdžic 87)

Manchester United - Nottingham Forest 3-2 (Eriksen 17, Casemiro 52, Bruno Fernandes 76-11m / Awoniyi 2, Boly 4)

Brighton and Hove Albion - West Ham United 1-3 (Gross 81 / Ward-Prowse 19, Bowen 58, 64)

Tablica Premier lige:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider