Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vatreni odhanuli

Ancelotti razveselio Dalića: Dobre vijesti za hrvatsku reprezentaciju i izbornika

Hrvatski kapetan Luka Modrić trebao bi se oporaviti do početka rujanskog kvalifikacijskog ciklusa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Luka Modrić ipak bi trebao biti spreman za rujanske kvalifikacijske utakmice hrvatske reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2022.

To se može zaključiti izjave trenera Real Madrida Carla Ancelottija na press-konferenciji uoči utakmice s Levanteom u Valenciji.

Novinari su upitali što je s Modrićem i Tonijem Kroosom, jer obojica su ozlijeđeni.

„Postoji razlika između Modrića i Kroosa. Modrić će možda zaigrati već protiv Betisa (28. kolovoza), dok će Kroos biti spreman tek nakon reprezentativne stanke. Za nas je jako bitno da se Carvajal vraća već za Levante“, kazao je talijanski stručnjak na klupi Kraljevskog kluba.

gol expired Kubanac Ugas ugasio legendu boksa: "Ne znam je li ovo moja zadnja borba u karijeri" divider

U petak su se pojavile informacije da je Modrić ozlijeđen te da propušta večerašnju ligašku utakmicu Real Madrida s Levanteom u Valenciji.

Modrić je osjetio bolove u aduktoru i zbog toga je najprije propustio momčadski trening u petak ujutro. Preventivno je otišao raditi u teretanu s ostalim ozlijeđenim igračima Reala, no ispostavila se dok je ozljeda ipak teža i da neće biti spreman za Levante.
Marca je pisala da je upitno hoće li biti spreman za Betis u 3. kolu La Lige i kvalifikacijske utakmice hrvatske reprezentacije.

Modrić je u subotu trebao proći liječničke preglede nakon kojih bi trebalo biti jasnije o kakvoj je ozljedi riječ i koliko će izbivati s travnjaka.

gol expired Dinamo jedva pobijedio Lokose, Krznar priznao: "Prvo poluvrijeme jako slabo, vjerujemo u podvig protiv Šerifa" divider

Zasad nema službenih informacija, ali prema izjavama Carla Ancelottija može se zaključiti kako je ipak riječ o ozljedi lakšeg karaktera.

To je svakako dobra vijest za izbornika hrvatske reprezentacije Zlatka Dalića uoči nastavka kvalifikacija za SP 2022. Zna se koliko Modrić znači Vatrenima, a na rasporedu su tri iznimno važne utakmice u tjedan dana.

Hrvatska 1. rujna gostuje u Moskvi kod Rusije, tri dana kasnije odmjerit će snage sa Slovačkom u Bratislavi, a rujanski program završava susretom protiv Slovenije 7. rujna u Splitu.

Sve tri utakmice moći ćete gledati uživo na Novoj TV i gol.hr-u.

HNL golovi: Dinamo - Lokomotiva 1:0 (Oršić)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider