Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zamjena na poluvremenu

Ancelotti nakon poraza u velikom derbiju: "Ne želim upirati prstom u Modrića, ali..."

Hrvatski kapetan Luka Modrić odigrao je 45 minuta u derbiju Reala i Atletica.

Luka Modrić i Carlo Ancelotti (Foto: Afp)

Veliki madridski derbi pripao je Atleticu koji je svladao Real (3:1) na domaćem terenu, a od prve minute je, posve iznenađujuće, zaigrao i Luka Modrić.

Nakon što je odigrao 80 minuta protiv Union Berlina u Ligi prvaka, mnogi su očekivali da će hrvatski kapetan dobiti priliku s klupe, no trener Carlo Ancelotti je gotovo sve iznenadio početnom jedanaestorkom.

Modrić je krenuo od prve minute, no bila je ovo utakmica za zaborav. Ancelotti ga je zamijenio već na poluvremenu, no mora se priznati da predstava cijele momčadi nije bila sjajna.

Navijači Ajaxa Ajax želi umiriti bijesne navijače: Nakon velikih nereda potjerali direktora koji je doveo Hrvate divider

Nakon prvog ligaškog poraza talijanski je strateg objasnio odluku da krene s Modrićem od prve minute:

"Htio sam imati veći posjed lopte, a i htio sam odmoriti Tchouamenija", kazao je pa objasnio ranu izmjenu hrvatskog kapetana: 

"Ne želim upirati prstom u bilo koga, a upirati u Modrića bi bilo previše, ali nije odigrao dobru utakmicu, kao i njegovi suigrači", rekao je Ancelotti koji je preuzeo svu odgovornost na sebe za poraz u velikom derbiju.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider