Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
otrovne strelice

Sretan zbog otkaza Biliću: Ružna poruka bivšeg igrača Reala i West Hama

Slaven Bilić nije svima iz West Hama ostao u lijepom sjećanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slaven Bilić više nije menadžer West Hama nakon što je dobio otkaz zbog lošeg ulaska u sezonu. Navijači su uglavnom tužni jer Bilić, kojeg vide kao sjajnog čovjeka i trenera koji im je donio mnoge uspjehe i lijepe uspomene, nije s West Hamom uspio nastaviti s dobrim rezultatima iz prve sezone.

No, izgleda da Bilić nije svima ostao u lijepom sjećanju. Alvaro Arbeloa, proslavljeni bivši bek Liverpoola, Real Madrida, španjolske reprezentacije i West Hama, poslao je poruku na Twitteru kojom je proslavio Bilićev otkaz.

''Bolje ikad nego nikad'', napisao je Arbeloa koji je u West Hamu završio karijeru nakon što ga se Real odrekao 2016. godine. Bilić je ponudio utočište tada 33-godišnjem beku, ali koristio ga je u samo četiri utakmice.

Zanimljivo, u te četiri utakmice odigrao je samo dvije minute manje nego sezonu ranije u Realu, gdje je također dobivao minute na kapaljku.

Arbeloa je nakon neuspješne epizode u West Hamu završio karijeru, a kao razlog naveo je nedostatak motivacije iako je ''fizički još mogao igrati.'' Kao jednog od krivaca očito vidi i Bilića koji mu nije dao minutažu kakvu je očekivao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider